of afhalen in de winkel
binnen 3 uur
artikelen terug te sturen
die niet aan uw
verwachtingen voldoen
Tel : +32(0)10 24 79 34
Openingstijden : maandag-vrijdag
(9.00-13.30 / 14.30-18.00)
Filters Filtrer Filtrer
De beste durumtarwe en bronwater uit Abruzzo zijn nog steeds de grondstoffen die sinds 1924 worden gebruikt voor de legendarische Rustichella d'Abruzzo pasta van de familie Peduzzi.
Het deeg wordt door handgesmede bronzen schijven gespannen en de pasta wordt vervolgens maximaal 56 uur gedroogd bij een temperatuur van 35 graden. Het resultaat is een ruw deegoppervlak, perfect voor sauzen en gelijkmatig al dente pasta.
Als oudste van een gezin van zeven molenaarskinderen richtte Gaetano Sergiacomo in 1924 een voor de hand liggend bedrijf op: een pastificio. De plaats in de provincie Pescara heette ook Penne. De vierde generatie is conservatief in de beste zin van het woord. Er is niets veranderd aan de productie, alleen de hoeveelheden. Ook de eiernoedels zijn van bijzondere kwaliteit. In het deeg zitten zeven eieren per kilo bloem. Een vera-pasta!
Iedereen die zich met sympathie het indrukwekkende klankbord van Luciano Pavarotti herinnert, zal blij zijn te weten dat hij een groot fan was van Rustichella-pasta. Iemand die zo graag eet en zoveel vraag heeft, is de beste reclame.
Koop Rustichella d'Abruzzo pasta in België in de winkels van Les Secrets du Chef en online in de webshop.
close |