Deegrollers
Bent u op zoek naar een deegroller om uw gebak uit te rollen? Les Secrets du Chef biedt u een ruime keuze aan deegrollers, professioneel of niet, in hout of silicone, verstelbaar of zelfs met indrukken!
Welke deegroller moet ik kiezen?
De houten deegrol is het traditionele model, dat zowel in de thuiskeuken als in de professionele keuken wordt gebruikt. Het is gemakkelijk te onderhouden en zeer resistent, dus u zult het lang houden.
De siliconenroller is lichter en gemakkelijker te hanteren. Het is het ideale gereedschap voor amateur banketbakkers en liefhebbers van taartontwerp. Het is bijzonder geschikt voor het bewerken van suikerpasta of marsepein zonder dat het blijft kleven dankzij het antikleefoppervlak.
De deegroller, met of zonder handvat?
De deegroller met handvatten, bekend als de Amerikaanse deegroller, heeft het voordeel dat hij in het midden meer druk uitoefent.
De Franse deegroller, zonder handvatten, is gemakkelijk te gebruiken en maakt het mogelijk een deeg van gelijkmatige dikte te verkrijgen.
Er zijn ook meer specifieke deegrollers.
Met name de verstelbare walsen met verschillende ringmaten maken het mogelijk het walsoppervlak te verhogen en zo met precisie de gewenste deegdikte te verkrijgen.
En tenslotte, om uw deeg te versieren, gebruikt u een afdrukroller. Zo kunt u een regelmatig patroon tekenen op al uw koekjesdeeg of suikerdeeg!
Koop de deegrol die het best bij uw behoeften past, in België in alle Les Secrets du Chef winkels en online op onze website!