of afhalen in de winkel
binnen 3 uur
artikelen terug te sturen
die niet aan uw
verwachtingen voldoen
Tel : +32(0)10 24 79 34
Openingstijden : maandag-vrijdag
(9.00-13.30 / 14.30-18.00)
Filters Filtrer Filtrer
Het merk Caputo, opgericht in 1924 in Napels, is een essentiële referentie in de wereld van meel, vooral voor Italiaans pizzadeeg. Bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit, wordt Caputo Pizzeria-meel, type “00”, vaak beschouwd als het beste voor het maken van een authentieke Napolitaanse pizza. Dankzij de fijne maling en het rijke eiwitgehalte garandeert het een elastisch en gemakkelijk te verwerken deeg, met een optimale gisting.
Caputo biedt ook Cuoco Saccorosso“00” zacht tarwemeel, perfect voor het maken van verse Italiaanse pasta en pizza. Voor een recept voor 100% Biga-pizzadeeg kiest u Manitoba Oro Forte “0”-meel voor pizza- en gistdeeg. De sterkte W360/380 is perfect voor dit soort deeg, maar ook voor zuurdesemgebak, waarvoor lange rijzen nodig zijn.
Bent u op zoek naar glutenvrij meel? Fioreglutmeel, is een mix van glutenvrije meelsoorten, speciaal ontworpen voor pizza's, brood en focaccia's, en biedt een smakelijk alternatief zonder afbreuk te doen aan de textuur.
Tenslotte vervolledigt fijn griesmeel van harde tarwe dit assortiment, ideaal voor het maken van verse zelfgemaakte pasta of voor het uitrollen van uw pizzadeeg, wat een zeer knapperige korst garandeert.
Of je nu op zoek bent naar pizzameel type “00” of een glutenvrije versie, vind de beste Mulino Caputo-meelsoorten bij Les Secrets du Chef, op de webshop of in onze 4 winkels in België (Brussel, Louvain-La-Neuve en Namen ) waar onze kookexperts hun beste tips met je delen!
close |