of afhalen in de winkel
binnen 3 uur
artikelen terug te sturen
die niet aan uw
verwachtingen voldoen
Tel : +32(0)10 24 79 34
Openingstijden : maandag-vrijdag
(9.00-13.30 / 14.30-18.00)
Filters Filtrer Filtrer
Oliën en azijnen zijn basisingrediënten die in de keuken worden gebruikt om voedsel op smaak te brengen en te bereiden. Oliën zijn plantaardige vloeistoffen die worden verkregen door koude persing van zaden, noten of oliehoudende vruchten. Bij Les Secrets du Chef hebben we de beste oliën geselecteerd, zoals olijfolie of sesamolie.
Azijnen worden gebruikt om smaak en zuurheid toe te voegen aan bereidingen en rauwe groenten. In ons ruime assortiment vindt u balsamico-azijnen en azijnen met vijgen-, mango-, passievrucht- of frambozenpulp.
Wat is de beste olie voor het maken van een vinaigrette?
Olijfolie is favoriet bij het bereiden van vinaigrettes. Extra vierge, biologisch, fruitig, met peper of chili, gaat uitstekend samen met balsamicoazijn voor een heerlijke vinaigrettesaus.
In ons assortiment vindt u de grootste merken oliën en azijnen: A l'olivier, Giusti, Fini, Castillo de Canena of Comptoir de Mathilde.
close |