Apparatuur voor brood
Droomt u ervan heerlijk zelfgebakken brood te maken en bent u op zoek naar de ideale uitrusting en kit voor het bakken van brood?
De chef-kok heeft voor u de beste bakkerijapparatuur voor particulieren geselecteerd, zoals broodvormen van Emile Henry en Kitchencraft, baguettevormen van Kuchenprofi, rijsmanden van Patisdécor en zelfs kneedplanken van Zassenhaus.
Graanbroden, volkorenbrood, zoete broden, hartige broden, sandwichbrood, roggebrood, glutenvrij brood, met kastanjemeel, vlasmeel, rijstmeel, maïsmeel of gearomatiseerd, laat uw fantasie de vrije loop!
Welke vorm om brood te maken?
Ontdek ons ruim assortiment broodvormen:
- Emile Henry broodvormen: De Emile Henry broodvormen zijn gemaakt van hoogwaardig vuurvast keramiek en garanderen een gelijkmatige bereiding, voor een zachte kruim en een gouden, knapperige korst. Zeer robuust, de Emile Henry-vormen zijn ovenbestendig tot 270°C en kunnen gemakkelijk in de vaatwasser worden gereinigd. Test verschillende broodrecepten en varieer met de verschillende vormen van Emile Henry, zoals de ronde broodvorm of broodset, de kroonvorm, de ambachtelijke broodvorm, de rechthoekige broodvorm of zelfs de stokbroodvorm.
- Kitchencraft-broodpannen: de geperforeerde broodpannen van Kitchencraft met antiaanbaklaag zijn stalen mallen. De perforaties zorgen voor een optimale luchtcirculatie en de antiaanbaklaag maakt het makkelijker om het brood uit de vorm te halen.
- Lékué broodvormen : Broodbakmachine, Mini broodvorm voor 6 kleine broden, vorm voor 6 kleine ronde broden of zelfs Bagelkit, Lékué vormen zijn gemaakt van platina siliconen en zijn ovenbestendig tot 220°C , magnetron en vriezer.
Lekker brood bakken is heel goed mogelijk met een kwalitatieve gietijzeren braadpan, zoals die van Le Creuset of Staub.
Hoe kies je een hijsmand?
De rijsmand is een traditioneel bakkerijhulpmiddel waarmee u het deeg voor uw zelfgebakken brood kunt laten rijzen. Deze rijsmand geeft de perfecte vorm aan uw deegstukken en verbetert de korst van uw brood. Het zal dik, knapperig en goudbruin zijn.
- De materiaalkeuze: Kies voor bannetons gemaakt van natuurlijke materialen, zoals rotan en linnenmanden van Patisdécor. Deze materialen zorgen voor een ademend oppervlak dat overtollig vocht uit het deeg absorbeert, waardoor een knapperige buitenste korst ontstaat. Bovendien beschermt de linnen hoes de rotanmand perfect en maakt het makkelijker om je brood uit de vorm te halen.
- Vorm: In het Patisdécor-assortiment vindt u de ronde of ovale rijsmand, verkrijgbaar in verschillende maten waarmee u broden kunt bereiden van 350 g tot 1 kg. Het is belangrijk om een ??banneton te kiezen die past bij de hoeveelheid deeg die je maakt.
Koop de beste broodapparatuur van Les Secrets du Chef in België, op de webshop of in onze winkels.!