Met de Kilner Butter Churn maak je je zelfgemaakte boter in 10 minuten plat!Dankzij de ouderwetse boterkarnton maak je heel gemakkelijk boter, zonder elektrische machine.
Hoe maak je zelf boter?
Giet de volle vloeibare room in de glazen kom van Kilner (300 ml room = 100 g boter). Sluit de pot en draai aan de hendel totdat de crème dikker wordt. De jam is klaar als je de hendel niet meer kunt draaien. Vang de boter op en giet deze in een vergiet. Spoel de boter onder koud water om de boter van de resterende karnemelk te scheiden.
Hoe maak je gekarnde boter?
Het karnen vindt plaats bij een temperatuur tussen 10° en 14° C. Deze temperatuur moet door de room zelf worden “gegeven”. De crème moet daarom minimaal 2 uur uit de kou staan ??en bij een temperatuur van rond de 18° tot 19°C. Dit is de voorwaarde voor het succesvol maken van boter.
Als je boter klaar is, kun je kruiden, zoals kerrie, grof zout of paprikapoeder toevoegen om een heerlijke zelfgemaakte boter of kruidenboter te maken. Laat ruimte voor je fantasie, er zijn veel recepten met gearomatiseerde boter.
Kenmerken:
- Inhoud: 1 liter
- Afmetingen: Hoogte = 269 mm / Diameter = 109 mm
- Materiaal pot: glas
- Verzorging: handwas
- 2 jaar garantie
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Met de Kilner Butter Churn maak je je zelfgemaakte boter in 10 minuten plat!Dankzij de ouderwetse boterkarnton maak je heel gemakkelijk boter, zonder elektrische machine.
Hoe maak je zelf boter?
Giet de volle vloeibare room in de glazen kom van Kilner (300 ml room = 100 g boter). Sluit de pot en draai aan de hendel totdat de crème dikker wordt. De jam is klaar als je de hendel niet meer kunt draaien. Vang de boter op en giet deze in een vergiet. Spoel de boter onder koud water om de boter van de resterende karnemelk te scheiden.
Hoe maak je gekarnde boter?
Het karnen vindt plaats bij een temperatuur tussen 10° en 14° C. Deze temperatuur moet door de room zelf worden “gegeven”. De crème moet daarom minimaal 2 uur uit de kou staan ??en bij een temperatuur van rond de 18° tot 19°C. Dit is de voorwaarde voor het succesvol maken van boter.
Als je boter klaar is, kun je kruiden, zoals kerrie, grof zout of paprikapoeder toevoegen om een heerlijke zelfgemaakte boter of kruidenboter te maken. Laat ruimte voor je fantasie, er zijn veel recepten met gearomatiseerde boter.
Kenmerken:
- Inhoud: 1 liter
- Afmetingen: Hoogte = 269 mm / Diameter = 109 mm
- Materiaal pot: glas
- Verzorging: handwas
- 2 jaar garantie
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |