Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Boterkarner - Kilner
Boterkarner - Kilner
Boterkarner - Kilner
Boterkarner - Kilner
  • Boterkarner - Kilner
  • Boterkarner - Kilner
  • Boterkarner - Kilner
  • Boterkarner - Kilner

Boterkarner

Boterkarner

Met de Kilner Butter Churn maak je je zelfgemaakte boter in 10 minuten plat!Dankzij de ouderwetse boterkarnton maak je heel gemakkelijk boter, zonder elektrische machine. Hoe maak je zelf boter? Giet de volle vloeibare room in de glazen kom van Kilner (300 ml room = 100 g boter). Sluit de pot en draai aan de hendel totdat de crème dikker wordt. De jam is klaar als je de hendel niet meer kunt...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

55,95 €

Levertijd van 2 tot 4 week

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Met de Kilner Butter Churn maak je je zelfgemaakte boter in 10 minuten plat!Dankzij de ouderwetse boterkarnton maak je heel gemakkelijk boter, zonder elektrische machine.

Hoe maak je zelf boter?
Giet de volle vloeibare room in de glazen kom van Kilner (300 ml room = 100 g boter). Sluit de pot en draai aan de hendel totdat de crème dikker wordt. De jam is klaar als je de hendel niet meer kunt draaien. Vang de boter op en giet deze in een vergiet. Spoel de boter onder koud water om de boter van de resterende karnemelk te scheiden.

Hoe maak je gekarnde boter?
Het karnen vindt plaats bij een temperatuur tussen 10° en 14° C. Deze temperatuur moet door de room zelf worden “gegeven”. De crème moet daarom minimaal 2 uur uit de kou staan ??en bij een temperatuur van rond de 18° tot 19°C. Dit is de voorwaarde voor het succesvol maken van boter.

Als je boter klaar is, kun je kruiden, zoals kerrie, grof zout of paprikapoeder toevoegen om een heerlijke zelfgemaakte boter of kruidenboter te maken. Laat ruimte voor je fantasie, er zijn veel recepten met gearomatiseerde boter.


Kenmerken:
- Inhoud: 1 liter
- Afmetingen: Hoogte = 269 mm / Diameter = 109 mm
- Materiaal pot: glas
- Verzorging: handwas
- 2 jaar garantie

Schrijf uw recensie

Boterkarner

Boterkarner

Met de Kilner Butter Churn maak je je zelfgemaakte boter in 10 minuten plat!Dankzij de ouderwetse boterkarnton maak je heel gemakkelijk boter, zonder elektrische machine.

Hoe maak je zelf boter?
Giet de volle vloeibare room in de glazen kom van Kilner (300 ml room = 100 g boter). Sluit de pot en draai aan de hendel totdat de crème dikker wordt. De jam is klaar als je de hendel niet meer kunt draaien. Vang de boter op en giet deze in een vergiet. Spoel de boter onder koud water om de boter van de resterende karnemelk te scheiden.

Hoe maak je gekarnde boter?
Het karnen vindt plaats bij een temperatuur tussen 10° en 14° C. Deze temperatuur moet door de room zelf worden “gegeven”. De crème moet daarom minimaal 2 uur uit de kou staan ??en bij een temperatuur van rond de 18° tot 19°C. Dit is de voorwaarde voor het succesvol maken van boter.

Als je boter klaar is, kun je kruiden, zoals kerrie, grof zout of paprikapoeder toevoegen om een heerlijke zelfgemaakte boter of kruidenboter te maken. Laat ruimte voor je fantasie, er zijn veel recepten met gearomatiseerde boter.


Kenmerken:
- Inhoud: 1 liter
- Afmetingen: Hoogte = 269 mm / Diameter = 109 mm
- Materiaal pot: glas
- Verzorging: handwas
- 2 jaar garantie