Verse champignons, 5% de zomer truffels, extra vergine olijfolie, kruiden en zout vast te zitten in deze full-bodied plakken. Ze seizoenen vlees, gevogelte of vis gerechten en gearomatiseerde sauzen. Uitgebreid met olijfolie of gemengd met wat crème het smaakt heel gemakkelijk te eiernoedels. De Tartufata Viani kan ook gebruikt worden met lente-uitjes, zwarte peper en een druppel citroen olie als Crostino-spread.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Verse champignons, 5% de zomer truffels, extra vergine olijfolie, kruiden en zout vast te zitten in deze full-bodied plakken. Ze seizoenen vlees, gevogelte of vis gerechten en gearomatiseerde sauzen. Uitgebreid met olijfolie of gemengd met wat crème het smaakt heel gemakkelijk te eiernoedels. De Tartufata Viani kan ook gebruikt worden met lente-uitjes, zwarte peper en een druppel citroen olie als Crostino-spread.
close |