De Emile Henry Grignette Lame Boulanger voor brood en stokbrood is een klein keukengerei dat ideaal is voor het inkerven, snijden en snijden van brood en stokbrood voordat u ze in de oven doet.Dankzij het keramische mes kunt u alle soorten brooddeeg heel fijn snijden.
De inkepingen hebben een ideale diepte voor een knapperige korst en een perfect rijsresultaat tijdens het bakken.In combinatie met stokbroodvormen en broodbestek is de Emile Henry Grignette Lame Boulanger voor brood en stokbrood het perfecte hulpmiddel om de kunst van het bakken thuis te perfectioneren.
Kenmerken:
- Materialen: beukenhout en keramisch blad
- Lengte: 7 cm
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
De Emile Henry Grignette Lame Boulanger voor brood en stokbrood is een klein keukengerei dat ideaal is voor het inkerven, snijden en snijden van brood en stokbrood voordat u ze in de oven doet.Dankzij het keramische mes kunt u alle soorten brooddeeg heel fijn snijden.
De inkepingen hebben een ideale diepte voor een knapperige korst en een perfect rijsresultaat tijdens het bakken.In combinatie met stokbroodvormen en broodbestek is de Emile Henry Grignette Lame Boulanger voor brood en stokbrood het perfecte hulpmiddel om de kunst van het bakken thuis te perfectioneren.
Kenmerken:
- Materialen: beukenhout en keramisch blad
- Lengte: 7 cm
Zien Op bestelling
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad