Biologische Dulse Atlantische Gedroogde Algen 25 g zijn paarskleurige algen, met een zachte textuur en een zeer licht kruidige smaak, de bekendste uit de Noord-Atlantische Oceaan.
Hoe gebruik je Dulse-zeewier?
Week het zeewier +- 10 minuten in koud water, laat het uitlekken en spoel af. Hak en voeg toe aan vele bereidingen, zoals salades, soepen, pasta's, rijst, curry's....
Zonder voorafgaande weken kan Dulse-zeewier ook gebakken worden gegeten of als smaakmaker in een vijzel worden gemalen.
Kenmerken:
- Veganistisch, biologisch
- Ingrediënten: Gedroogde zeegroente (Palmaria palmata)* (*biologisch geteeld)
- Rijk aan vitamine B12
- 50 Kcal / 100 g
- Gewicht: 25 g
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Biologische Dulse Atlantische Gedroogde Algen 25 g zijn paarskleurige algen, met een zachte textuur en een zeer licht kruidige smaak, de bekendste uit de Noord-Atlantische Oceaan.
Hoe gebruik je Dulse-zeewier?
Week het zeewier +- 10 minuten in koud water, laat het uitlekken en spoel af. Hak en voeg toe aan vele bereidingen, zoals salades, soepen, pasta's, rijst, curry's....
Zonder voorafgaande weken kan Dulse-zeewier ook gebakken worden gegeten of als smaakmaker in een vijzel worden gemalen.
Kenmerken:
- Veganistisch, biologisch
- Ingrediënten: Gedroogde zeegroente (Palmaria palmata)* (*biologisch geteeld)
- Rijk aan vitamine B12
- 50 Kcal / 100 g
- Gewicht: 25 g
close |