Perfect voor het bereiden van soezendeeg, brooddeeg & pizza en zoet deeg.
Ideaal voor het bereiden van bevroren pasta. Te gebruiken als diepvriesrek.
Bedrijfstemperatuur: -55 ° C tot + 280 ° C.
Beluchting van de stof voor een gelijkmatige bereiding en knapperige bodems die niet zweten.
Dubbelzijdig siliconen glasvezeldoek: antiaanbaklaag.
Het deeg kleeft niet aan de drager.
Mat te combineren met een geperforeerde aluminium plaat voor optimaal koken van pasta.
Geschikt voor huishoudelijke ovens.
Kenmerken
- Afmetingen: 40 x 30
- Gemaakt in Frankrijk
Referentie: 4938.40.48
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
Perfect voor het bereiden van soezendeeg, brooddeeg & pizza en zoet deeg.
Ideaal voor het bereiden van bevroren pasta. Te gebruiken als diepvriesrek.
Bedrijfstemperatuur: -55 ° C tot + 280 ° C.
Beluchting van de stof voor een gelijkmatige bereiding en knapperige bodems die niet zweten.
Dubbelzijdig siliconen glasvezeldoek: antiaanbaklaag.
Het deeg kleeft niet aan de drager.
Mat te combineren met een geperforeerde aluminium plaat voor optimaal koken van pasta.
Geschikt voor huishoudelijke ovens.
Kenmerken
- Afmetingen: 40 x 30
- Gemaakt in Frankrijk
Referentie: 4938.40.48
close |