Met de Cerf Dellier Microgeperforeerd Bakplaten voor Bladerdeeg 40x30 cm 2 dlg maakt u perfecte en homogene lamineringen. Door de perforaties kan de hete lucht circuleren en wordt het deeg daardoor gelijkmatig gaar.
Deze set bakplaten is perfect voor het maken van mille-feuilles en andere bladerdeegdesserts.
De niet-geperforeerde bakplaat van de Patisdécor-set is perfect voor het bakken van bitterkoekjes en voor bereidingen die aan de basis moeten worden gekookt.
De geperforeerde kookplaat zal voor de meeste bereidingen worden gebruikt. Het laat de warmte gelijkmatig door en is perfect voor onderkoken. Ideaal voor bijvoorbeeld taartbodems en kool.
Hoe gebruik je een bakplaat?
Te combineren met een siliconenmatje of bakpapier voor koudvormen (gemakkelijker ontvormen) en bakken.
Leg het bakdeeg tussen 2 vellen bakpapier. Leg vervolgens alles op de platte geperforeerde plaat (zonder randen). Schuif ten slotte het geheel met behulp van de randen van de andere plaat.
Hoe de aluminium bakplaat te onderhouden?
Wassen in warm zeepsop, goed drogen met een zachte doek en op een droge plaats bewaren. Gebruik geen schuurspons. Niet in de vaatwasser doen. Niet in de magnetron plaatsen. Snijd niet in de plaat, met het risico deze te beschadigen.
Bewaar de plaat plat, droog en uit de buurt van vocht.
Kenmerken:
- Afmetingen: 40 x 30 cm
- Hoogte tussen de 2 borden: +/- 1 cm
- Materiaal: aluminium
- Optimaal en homogeen koken
- Geschikt voor huishoudelijke ovens
- Vermijd contact met zure voedingsmiddelen
- Gemaakt in Frankrijk
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Met de Cerf Dellier Microgeperforeerd Bakplaten voor Bladerdeeg 40x30 cm 2 dlg maakt u perfecte en homogene lamineringen. Door de perforaties kan de hete lucht circuleren en wordt het deeg daardoor gelijkmatig gaar.
Deze set bakplaten is perfect voor het maken van mille-feuilles en andere bladerdeegdesserts.
De niet-geperforeerde bakplaat van de Patisdécor-set is perfect voor het bakken van bitterkoekjes en voor bereidingen die aan de basis moeten worden gekookt.
De geperforeerde kookplaat zal voor de meeste bereidingen worden gebruikt. Het laat de warmte gelijkmatig door en is perfect voor onderkoken. Ideaal voor bijvoorbeeld taartbodems en kool.
Hoe gebruik je een bakplaat?
Te combineren met een siliconenmatje of bakpapier voor koudvormen (gemakkelijker ontvormen) en bakken.
Leg het bakdeeg tussen 2 vellen bakpapier. Leg vervolgens alles op de platte geperforeerde plaat (zonder randen). Schuif ten slotte het geheel met behulp van de randen van de andere plaat.
Hoe de aluminium bakplaat te onderhouden?
Wassen in warm zeepsop, goed drogen met een zachte doek en op een droge plaats bewaren. Gebruik geen schuurspons. Niet in de vaatwasser doen. Niet in de magnetron plaatsen. Snijd niet in de plaat, met het risico deze te beschadigen.
Bewaar de plaat plat, droog en uit de buurt van vocht.
Kenmerken:
- Afmetingen: 40 x 30 cm
- Hoogte tussen de 2 borden: +/- 1 cm
- Materiaal: aluminium
- Optimaal en homogeen koken
- Geschikt voor huishoudelijke ovens
- Vermijd contact met zure voedingsmiddelen
- Gemaakt in Frankrijk
close |