Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Nativo Set om te Fermenteren Pot + Gewicht + Stamper + Tang - Gefu
Nativo Set om te Fermenteren Pot + Gewicht + Stamper + Tang - Gefu
Nativo Set om te Fermenteren Pot + Gewicht + Stamper + Tang - Gefu
Nativo Set om te Fermenteren Pot + Gewicht + Stamper + Tang - Gefu
Nativo Set om te Fermenteren Pot + Gewicht + Stamper + Tang - Gefu
Nativo Set om te Fermenteren Pot + Gewicht + Stamper + Tang - Gefu
Nativo Set om te Fermenteren Pot + Gewicht + Stamper + Tang - Gefu
  • Nativo Set om te Fermenteren Pot + Gewicht + Stamper + Tang - Gefu
  • Nativo Set om te Fermenteren Pot + Gewicht + Stamper + Tang - Gefu
  • Nativo Set om te Fermenteren Pot + Gewicht + Stamper + Tang - Gefu
  • Nativo Set om te Fermenteren Pot + Gewicht + Stamper + Tang - Gefu
  • Nativo Set om te Fermenteren Pot + Gewicht + Stamper + Tang - Gefu
  • Nativo Set om te Fermenteren Pot + Gewicht + Stamper + Tang - Gefu
  • Nativo Set om te Fermenteren Pot + Gewicht + Stamper + Tang - Gefu

Nativo Set om te Fermenteren Pot + Gewicht + Stamper + Tang

Nativo Set om te Fermenteren Pot + Gewicht + Stamper + Tang

De Gefu Nativo Set om te Fermenteren Pot + Gewicht + Stamper + Tang is speciaal ontworpen om zelfgemaakte gefermenteerde voedingsproducten te maken, vol vitamines, mineralen, probiotica en voedingsstoffen. De kit is zeer effectief bij het maken van zuurkool, kimchi, augurken, pekel en vele andere bereidingen.De Nativo Set om te Fermenteren bestaat uit 5 onderdelen:- 1 transparante glazen pot...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

58,95 €

Levertijd van 2 tot 4 week

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

De Gefu Nativo Set om te Fermenteren Pot + Gewicht + Stamper + Tang is speciaal ontworpen om zelfgemaakte gefermenteerde voedingsproducten te maken, vol vitamines, mineralen, probiotica en voedingsstoffen. De kit is zeer effectief bij het maken van zuurkool, kimchi, augurken, pekel en vele andere bereidingen.

De Nativo Set om te Fermenteren bestaat uit 5 onderdelen:
- 1 transparante glazen pot 1L, met deksel van Ferment Vent System
- 1 glasgewicht
- 1 roestvrijstalen tang 18/10
- 1 beukenhouten stamper
- 1 receptenboekje

De ingenieuze glazen pot sluit met een schroefdeksel, voorzien van Ferment Vent System technologie: de open klep is geschikt voor fermentatie, de gesloten klep is geschikt om voedsel geurloos in de koelkast te bewaren.Zeer eenvoudig te gebruiken en te onderhouden: open eenvoudig de fermenteerpot, giet de gesneden groenten erin en stamp aan met de stamper. Voeg vervolgens water, kruiden naar keuze en zout toe, eindig met het glazen gewicht en sluit de pot. De Fermentation Set kan vervolgens eenvoudig in de vaatwasser worden gereinigd (behalve de stamper).

Praktisch: dankzij de roestvrijstalen tang kunt u de gesneden groenten voorzichtig in de pot doen en vervolgens het glasgewicht eruit halen wanneer u de pot opent, terwijl uw handen perfect schoon blijven.

Wat is lacto-fermentatie?

Het is een voorouderlijk conserveringsproces: voedsel laat men macereren met zout, of het wordt ondergedompeld in pekel, in afwezigheid van lucht. Dit veroorzaakt voedselfermentatie: microbiële activiteit zal melkzuur, koolstofdioxide en verschillende enzymen genereren. Bovendien remt dit melkzuur volledig alle micro-organismen die bederf kunnen veroorzaken. Na een tijdje, wanneer het zuurgehalte een bepaalde drempel bereikt, wordt een evenwicht bereikt en stopt de fermentatie. De opslag kan dan meerdere jaren worden verlengd, zelfs bij kamertemperatuur.
Lactofermentatie kan worden gebruikt om groenten zoals kool te bewaren die zuurkool, wortelen, rode bieten, selderij, rapen, witte of zwarte radijs zullen worden...
Deze groenten worden op dezelfde manier bereid als kool: ze worden geraspt, in de pot gedaan, goed verpakken, zout ertussen, altijd 10 gram per kilo groente en kruiden. Als, en alleen als, de groenten niet waterig genoeg waren, en dat na 24 uur de vloeistof ze niet bedekt (deze moet minstens hun hoogte bereiken), wordt de pot geopend en een beetje water toegevoegd, gekookt en afgekoeld, maar niet hoger dan plantaardig niveau.

Kenmerken:
- Inhoud verpakking: 1 pot + 1 gewicht + 1 stamper + 1 tang + 1 receptenboekje
- Materialen: glas, ABS, siliconen, roestvrij staal, hout
- Capaciteit pot: 1 liter
- Eenvoudig onderhoud: vaatwasmachinebestendig (behalve stamper)
- Giet geen heet water rechtstreeks in de kan
- Wassen voor gebruik
- Vermijd schurende sponzen

Schrijf uw recensie

Nativo Set om te Fermenteren Pot + Gewicht + Stamper + Tang

Nativo Set om te Fermenteren Pot + Gewicht + Stamper + Tang

De Gefu Nativo Set om te Fermenteren Pot + Gewicht + Stamper + Tang is speciaal ontworpen om zelfgemaakte gefermenteerde voedingsproducten te maken, vol vitamines, mineralen, probiotica en voedingsstoffen. De kit is zeer effectief bij het maken van zuurkool, kimchi, augurken, pekel en vele andere bereidingen.De Nativo Set om te Fermenteren bestaat uit 5 onderdelen:- 1 transparante glazen pot 1L, met deksel van Ferment Vent System- 1 glasgewicht- 1 roestvrijstalen tang 18/10- 1 beukenhouten stamper- 1 receptenboekjeDe ingenieuze glazen pot sluit met een schroefdeksel, voorzien van Ferment Vent System technologie: de open klep is geschikt voor fermentatie, de gesloten klep is geschikt om voedsel geurloos in de koelkast te bewaren.Zeer eenvoudig te gebruiken en te onderhouden: open eenvoudig de fermenteerpot, giet de gesneden groenten erin en stamp aan met de stamper. Voeg vervolgens water, kruiden naar keuze en zout toe, eindig met het glazen gewicht en sluit de pot. De Fermentation Set kan vervolgens eenvoudig in de vaatwasser worden gereinigd (behalve de stamper).Praktisch: dankzij de roestvrijstalen tang kunt u de gesneden groenten voorzichtig in de pot doen en vervolgens het glasgewicht eruit halen wanneer u de pot opent, terwijl uw handen perfect schoon blijven.Wat is lacto-fermentatie?Het is een voorouderlijk conserveringsproces: voedsel laat men macereren met zout, of het wordt ondergedompeld in pekel, in afwezigheid van lucht. Dit veroorzaakt voedselfermentatie: microbiële activiteit zal melkzuur, koolstofdioxide en verschillende enzymen genereren. Bovendien remt dit melkzuur volledig alle micro-organismen die bederf kunnen veroorzaken. Na een tijdje, wanneer het zuurgehalte een bepaalde drempel bereikt, wordt een evenwicht bereikt en stopt de fermentatie. De opslag kan dan meerdere jaren worden verlengd, zelfs bij kamertemperatuur.Lactofermentatie kan worden gebruikt om groenten zoals kool te bewaren die zuurkool, wortelen, rode bieten, selderij, ...