Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Gietijzeren vleespers voor grills 21x10 cm - KitchenCraft
Gietijzeren vleespers voor grills 21x10 cm - KitchenCraft
Gietijzeren vleespers voor grills 21x10 cm - KitchenCraft
Gietijzeren vleespers voor grills 21x10 cm - KitchenCraft
Gietijzeren vleespers voor grills 21x10 cm - KitchenCraft
  • Gietijzeren vleespers voor grills 21x10 cm - KitchenCraft
  • Gietijzeren vleespers voor grills 21x10 cm - KitchenCraft
  • Gietijzeren vleespers voor grills 21x10 cm - KitchenCraft
  • Gietijzeren vleespers voor grills 21x10 cm - KitchenCraft
  • Gietijzeren vleespers voor grills 21x10 cm - KitchenCraft

Gietijzeren vleespers voor grills 21x10 cm

Gietijzeren vleespers voor grills 21x10 cm

De Gietijzeren Vleespers voor Grills 21x10 cm van Kitchencraft is een stevig gebruiksvoorwerp dat vlees plat drukt voor een gelijkmatige en snellere bereiding, en een perfecte schroeistreep op het stuk vlees creëert.Ideaal voor hamburgers en steaks, de Gietijzeren Vleespers voor Grills 21x10 cm is geschikt voor het grillen van vlees in een pan, op de plancha of op de barbecue. De hamburgerpers...

20,95 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

De Gietijzeren Vleespers voor Grills 21x10 cm van Kitchencraft is een stevig gebruiksvoorwerp dat vlees plat drukt voor een gelijkmatige en snellere bereiding, en een perfecte schroeistreep op het stuk vlees creëert.

Ideaal voor hamburgers en steaks, de Gietijzeren Vleespers voor Grills 21x10 cm is geschikt voor het grillen van vlees in een pan, op de plancha of op de barbecue. De hamburgerpers is gemaakt van hoogwaardig gietijzer dat de warmte zeer goed vasthoudt en heeft een gestructureerd oppervlak van kleine vierkantjes om vlees perfect te markeren en gegrilde gerechten te serveren die een chef-kok waardig zijn! De vleespers is ontworpen met voldoende gewicht om een gelijkmatige druk op het vlees uit te oefenen zonder het volledig te pletten, waardoor de sappen binnen blijven en ongewenst vet wordt verwijderd.

Wat is het verschil tussen een hamburger en een smashburger?
Een smashburger is een hamburgersoort die zich onderscheidt door de bereidingswijze van het gehakt. In tegenstelling tot traditionele hamburgers die worden gevormd met gemalen biefstuk, worden smashburgers gemaakt door een balletje gehakt direct op de bakplaat of in de hete pan te pletten. Hierdoor ontstaat er een knapperige, smaakvolle korst aan de buitenkant, terwijl het vlees van binnen sappig en mals blijft.

De gietijzeren grillpers zorgt bovendien voor 100% contactwarmte, wat resulteert in een grotere Maillard-reactie en dus nog meer uitgesproken smaak. Je gebruikt de grillpers dus niet alleen voor hamburgers, maar ook voor het verkrijgen van perfecte grillstrepen op (groente)steaks, snelwegkippen, koningsboleten en flatbreads of panini’s.

De Kitchencraft Masterclass Meat Press heeft een ergonomisch houten handvat, dat koel blijft tijdens het koken en een veilig gebruik garandeert. Met een afmeting van 21x10 cm kun je met de pers een groot stuk vlees of twee kleine hamburgers tegelijk platdrukken en markeren.

Kenmerken:
- Materialen: gietijzeren pers, houten handvat
- Afmetingen: 21 x 10 cm
- Alleen handwas
- Laat het houten handvat niet in water weken
- 1 jaar garantie

Schrijf uw recensie

Gietijzeren vleespers voor grills 21x10 cm

Gietijzeren vleespers voor grills 21x10 cm

De Gietijzeren Vleespers voor Grills 21x10 cm van Kitchencraft is een stevig gebruiksvoorwerp dat vlees plat drukt voor een gelijkmatige en snellere bereiding, en een perfecte schroeistreep op het stuk vlees creëert.Ideaal voor hamburgers en steaks, de Gietijzeren Vleespers voor Grills 21x10 cm is geschikt voor het grillen van vlees in een pan, op de plancha of op de barbecue. De hamburgerpers is gemaakt van hoogwaardig gietijzer dat de warmte zeer goed vasthoudt en heeft een gestructureerd oppervlak van kleine vierkantjes om vlees perfect te markeren en gegrilde gerechten te serveren die een chef-kok waardig zijn! De vleespers is ontworpen met voldoende gewicht om een gelijkmatige druk op het vlees uit te oefenen zonder het volledig te pletten, waardoor de sappen binnen blijven en ongewenst vet wordt verwijderd.Wat is het verschil tussen een hamburger en een smashburger? Een smashburger is een hamburgersoort die zich onderscheidt door de bereidingswijze van het gehakt. In tegenstelling tot traditionele hamburgers die worden gevormd met gemalen biefstuk, worden smashburgers gemaakt door een balletje gehakt direct op de bakplaat of in de hete pan te pletten. Hierdoor ontstaat er een knapperige, smaakvolle korst aan de buitenkant, terwijl het vlees van binnen sappig en mals blijft.De gietijzeren grillpers zorgt bovendien voor 100% contactwarmte, wat resulteert in een grotere Maillard-reactie en dus nog meer uitgesproken smaak. Je gebruikt de grillpers dus niet alleen voor hamburgers, maar ook voor het verkrijgen van perfecte grillstrepen op (groente)steaks, snelwegkippen, koningsboleten en flatbreads of panini’s.De Kitchencraft Masterclass Meat Press heeft een ergonomisch houten handvat, dat koel blijft tijdens het koken en een veilig gebruik garandeert. Met een afmeting van 21x10 cm kun je met de pers een groot stuk vlees of twee kleine hamburgers tegelijk platdrukken en markeren. Kenmerken: - Materialen: gietijzeren pers, houten handvat- Afmetingen: 21 x 1...