De Bivita Gefu Kiempot is een miniatuur serreglas die de ideale omstandigheden samenbrengt om uw zaden van mungboon, alfalfa, kikkererwten, tarwe of zelfs linzen te laten ontkiemen om uw salades en groenten te verrijken. Deze Gefu Kiempot heeft geïntegreerde ventilatie en een glazen stolp die de juiste hoeveelheid licht aan uw planten geeft.
Dankzij de perfecte omstandigheden kun je met de Bivita kiempot van Gefu na een week je eerste oogsten maken. Verse kiemen en kiemen zijn rijk aan mineralen en erg vezelig, dus het zijn gezonde ingrediënten voor salades en handig voor wokgerechten.
De Bivita Gefu Sprouter is gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden en stelt u in staat om te genieten van alle voordelen en nutritionele eigenschappen van gekiemde zaden. Het heeft een hygiënische ondersteuning die overtollig water opvangt en uw keukenkas stabiel houdt, overal op uw planken of vensterbanken.
Ideaal voor kleinere zaden (zoals prei, komijn of waterkers of chiazaad).
Gebruikstips
Meng het zaadwater kort in de glazen stolp van de Bivita kiempot en keer het om boven de zeef die in de houder zit om overtollig water te verwijderen. Sluit af met de glazen stolp en zet de kiempot op een warme plaats tussen 17 ° C en 20 ° C en licht. Herhaal dit proces zo vaak als je wilt, en geniet van een oogst van knapperige ingrediënten die je gerechten opfleuren.
Wat zijn de zaden die kunnen worden ontkiemd?
- Peulvruchten: alfalfa (of alfalfa), fenegriek, groene bonen, linzen, kikkererwten;
- Granen: haver, tarwe, maïs, gierst, gerst (ongepeld), boekweit, rogge, quinoa, rijst;
- Oliehoudende zaden: sesam-, zonnebloem- en oliehoudend fruit: amandelen, hazelnoten;
- Groenten: broccoli, wortel, selderij, kool, spinazie, venkel, raap, ui, prei, peterselie, radijs;
- Slijmerige planten: waterkers, lijnzaad, rucola, mosterd.
Kenmerken
- Materialen: siliconen, ABS-kunststof, hoogwaardig roestvrij staal, glazen koepel
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
De Bivita Gefu Kiempot is een miniatuur serreglas die de ideale omstandigheden samenbrengt om uw zaden van mungboon, alfalfa, kikkererwten, tarwe of zelfs linzen te laten ontkiemen om uw salades en groenten te verrijken. Deze Gefu Kiempot heeft geïntegreerde ventilatie en een glazen stolp die de juiste hoeveelheid licht aan uw planten geeft.
Dankzij de perfecte omstandigheden kun je met de Bivita kiempot van Gefu na een week je eerste oogsten maken. Verse kiemen en kiemen zijn rijk aan mineralen en erg vezelig, dus het zijn gezonde ingrediënten voor salades en handig voor wokgerechten.
De Bivita Gefu Sprouter is gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden en stelt u in staat om te genieten van alle voordelen en nutritionele eigenschappen van gekiemde zaden. Het heeft een hygiënische ondersteuning die overtollig water opvangt en uw keukenkas stabiel houdt, overal op uw planken of vensterbanken.
Ideaal voor kleinere zaden (zoals prei, komijn of waterkers of chiazaad).
Gebruikstips
Meng het zaadwater kort in de glazen stolp van de Bivita kiempot en keer het om boven de zeef die in de houder zit om overtollig water te verwijderen. Sluit af met de glazen stolp en zet de kiempot op een warme plaats tussen 17 ° C en 20 ° C en licht. Herhaal dit proces zo vaak als je wilt, en geniet van een oogst van knapperige ingrediënten die je gerechten opfleuren.
Wat zijn de zaden die kunnen worden ontkiemd?
- Peulvruchten: alfalfa (of alfalfa), fenegriek, groene bonen, linzen, kikkererwten;
- Granen: haver, tarwe, maïs, gierst, gerst (ongepeld), boekweit, rogge, quinoa, rijst;
- Oliehoudende zaden: sesam-, zonnebloem- en oliehoudend fruit: amandelen, hazelnoten;
- Groenten: broccoli, wortel, selderij, kool, spinazie, venkel, raap, ui, prei, peterselie, radijs;
- Slijmerige planten: waterkers, lijnzaad, rucola, mosterd.
Kenmerken
- Materialen: siliconen, ABS-kunststof, hoogwaardig roestvrij staal, glazen koepel
close |