Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Toast- en Pickletang in olijfhout 20 cm  - Bérard
  • Toast- en Pickletang in olijfhout 20 cm  - Bérard

Toast- en Pickletang in olijfhout 20 cm

Economisez 3,19 €

Toast- en Pickletang in olijfhout 20 cm

Uitgerust met twee eetstokjes zijn ze geschikt voor het meenemen van kleine en middelgrote ingrediënten, toast, augurken, sushi of zelfs suiker.De Toast- en Pickletang in olijfhout 20 cm van Bérard is gemaakt van zeer resistent hout met goede hygiënische eigenschappen. Deze honinglepel is ideaal voor al je ontbijtjes. Het plaatst uw favoriete honing subtiel op uw toast.Het verandert de smaak...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

12,76 €

Cataloguswaarde: 15,95 €
Slachtoffer van zijn succes. Dit product is momenteel niet beschikbaar.

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Uitgerust met twee eetstokjes zijn ze geschikt voor het meenemen van kleine en middelgrote ingrediënten, toast, augurken, sushi of zelfs suiker.

De Toast- en Pickletang in olijfhout 20 cm van Bérard is gemaakt van zeer resistent hout met goede hygiënische eigenschappen. Deze honinglepel is ideaal voor al je ontbijtjes. Het plaatst uw favoriete honing subtiel op uw toast.
Het verandert de smaak van je honing niet en voorkomt ongewenste druppels op het tafelkleed.

De lepels zijn duurzaam en gaan lang mee. Door de gewaxte afwerking blijft de authenticiteit van het hout behouden. De natuurlijke adering maakt elk stuk uniek. Keukengerei wordt gemaakt van de takken van de olijfboom, om het voortbestaan ??ervan te bestendigen.

De voordelen van olijfhout
Olijfhout is een warm materiaal dat veel charme en authenticiteit in de keuken en op tafel brengt. Het is niet alleen esthetisch mooi, het is ook een zeer gezond natuurmateriaal dat bekend staat om zijn antibacteriële eigenschappen en daardoor zeer geschikt om mee te koken. Door de zeer lange groeitijd is hij bij hoge dichtheid extreem hard, hij is zelfs 20% dichter dan beuk. Zeer compact, het heeft weinig poriën. Dankzij de olie in het hout is het bovendien volledig vochtbestendig en voelt het zeer zacht aan. Het breekt niet en is bedekt met olijfolie of arachideolie en absorbeert geen vloeistoffen, bacteriën of slechte geuren. De waterdichtheid geeft ook een hoge weerstand tegen vlekken.

Olijfhout, zeer gezond en hygiënisch natuurlijk materiaal ideaal voor gebruik in de keuken en hygiënisch ideaal voor gebruik in de keuken Massief en hard hout met zeer hoge dichtheid waardoor de geuropname sterk wordt verminderd Hoge vlekbestendigheid Gewaxte afwerking met applicatie van een mengsel van bijenwas en eetbare minerale olie, om de authenticiteit van het hout te behouden Reinigen in lauw water zonder afwasmiddel Vermijd weken in water Niet in de vaatwasser zetten Onderhoud : om de glans en waterdichtheid van het product te behouden, regelmatig plantaardige olie of bijenwas aanbrengen 100% made in France

Schrijf uw recensie

Toast- en Pickletang in olijfhout 20 cm

Toast- en Pickletang in olijfhout 20 cm

Uitgerust met twee eetstokjes zijn ze geschikt voor het meenemen van kleine en middelgrote ingrediënten, toast, augurken, sushi of zelfs suiker.De Toast- en Pickletang in olijfhout 20 cm van Bérard is gemaakt van zeer resistent hout met goede hygiënische eigenschappen. Deze honinglepel is ideaal voor al je ontbijtjes. Het plaatst uw favoriete honing subtiel op uw toast.Het verandert de smaak van je honing niet en voorkomt ongewenste druppels op het tafelkleed.De lepels zijn duurzaam en gaan lang mee. Door de gewaxte afwerking blijft de authenticiteit van het hout behouden. De natuurlijke adering maakt elk stuk uniek. Keukengerei wordt gemaakt van de takken van de olijfboom, om het voortbestaan ??ervan te bestendigen.De voordelen van olijfhoutOlijfhout is een warm materiaal dat veel charme en authenticiteit in de keuken en op tafel brengt. Het is niet alleen esthetisch mooi, het is ook een zeer gezond natuurmateriaal dat bekend staat om zijn antibacteriële eigenschappen en daardoor zeer geschikt om mee te koken. Door de zeer lange groeitijd is hij bij hoge dichtheid extreem hard, hij is zelfs 20% dichter dan beuk. Zeer compact, het heeft weinig poriën. Dankzij de olie in het hout is het bovendien volledig vochtbestendig en voelt het zeer zacht aan. Het breekt niet en is bedekt met olijfolie of arachideolie en absorbeert geen vloeistoffen, bacteriën of slechte geuren. De waterdichtheid geeft ook een hoge weerstand tegen vlekken.Olijfhout, zeer gezond en hygiënisch natuurlijk materiaal ideaal voor gebruik in de keuken en hygiënisch ideaal voor gebruik in de keuken Massief en hard hout met zeer hoge dichtheid waardoor de geuropname sterk wordt verminderd Hoge vlekbestendigheid Gewaxte afwerking met applicatie van een mengsel van bijenwas en eetbare minerale olie, om de authenticiteit van het hout te behouden Reinigen in lauw water zonder afwasmiddel Vermijd weken in water Niet in de vaatwasser zetten Onderhoud : om de glans en waterdichtheid van het product te...