Le chef vous propose pour la realisation

  • Extra Vierge Olijfolie Primo Double Bio 500 ml
    Primo Double olie van Frantoi Cutrera Bio DOP (benaming van gecontroleerde oorsprong) is een...
  • Specialties 3 Confituur en Kreeftenpot 10 L
    Deze Confituur en Kreeftenpot 10 liters van Specialties 3 Demeyere met speciaal hengsel en...
  • Professioneel Deegroller Hout 45x5 cm
    Onmisbaar bij bakken, gebak en kokenDe deegroller maakt het uitrollen en uitrollen van je deeg...
  • Passata di Pomodoro 480 ml
    De Passata di Pomodoro van Don Antonio is een tomatencoulis gemaakt met zeer rijpe tomaten,...
  • Apollo 7 Wokpan RVS 30 cm
    De Wok RVS Apollo 7 30 cm van Demeyere is een wok met een platte bodem voor het bakken van een...
  • Apollo 7 Wokpan RVS 32 cm
    De Wok RVS Apollo 7 32 cm van Demeyere is een wok met een platte bodem voor het bakken van een...
  • Wilde Oregano 15 g
    De Wilde Origano van Le Comptoir Africain is een Griekse plant die groeit in de bergen van Evia....
  • Scampo Schaaldierenschaar
  • Italiaanse Kruidenmix 25 g
    De Italiaanse kruidenmix van Le Comptoir Africain is een harmonieuze mix van kruiden, ideaal voor...
  • La cuisine italienne de Big Mamma
    Frans versie
  • In Cucina - Mes plus belles recettes italienne
    Frans versie
  • Simplissime Recettes Italiennes
    Frans versie
  • Jamie Oliver 5 Ingrédients
    Frans verise
  • Chinese Keukenzeef Geperforeerd RVS 20 cm
    De De Buyer Chinese Keukenzeef Geperforeerd RVS 20 cm is feitelijk een conische zeef voor het...
  • RSV Draadpasseerzeef 26 cm
    De Küchenprofi RSV 26 cm Draadpasseerzeef is een fijnmazige Chinese zeef die perfect geschikt is...
  • Spaghetti 2 mmn Opzetstuk Pasta Machine Atlas 150
    Het spaghetti opzetstuk voor pastamachine Marcato Atals 150 is een keukenaccessoire waarmee je...
  • Vintage RVS Spaghettitang 24 cm
    De 24 cm roestvrijstalen vintage spaghettitang is een serveertang met stevige tanden aan elke...

Vous devez être enregistré

Cliquez ici pour vous enregistrer

Ajouter un commentaire