Le chef vous propose pour la realisation

  • Durumtarwemeel "00" per Pizza e Pasta 1 kg
    De meel voor Pizza Type 00 1 kg Favero is een bijzonder zachte bloem, ideaal voor het maken van...
  • Crispiz Gepertforeerd Pizzasteen 38 cm
    De Cookut Crispiz pizzasteen is gemaakt van vuurvast materiaal. Door de perforaties in de steen...
  • Pezzo Pizzaschaar
    De Pezzo Gefu Pizzaschaar is en 2-in-1 schaar kun je gebruiken voor het snijden en het serveren....
  • Parma Pizzasnijder 6 cm
    Het Parma Küchenprofi pizzasnijder heeft een fijn scherp rond mes om gemakkelijk en netjes...
  • Set Pizzames + Acaciahout Serveerplank
    Met de pizzaset van Point-Virgule serveer je jouw pizza op een mooi acaciahouten plank en snij...
  • Pizzasnijder RVS
  • Easy Taart-/pizzaschep
    De Gefu Pizzaschep is een praktisch keukenaccessoire dat is ontworpen om je pizza's, quiches,...
  • Italiaanse Kruidenmix 25 g
    De Italiaanse kruidenmix van Le Comptoir Africain is een harmonieuze mix van kruiden, ideaal voor...
  • Premium Japanse Mandoline Snijder 64 mm
    De Premium Japanse Mandoline Snijder 64 mm is een plaksnijder die alle soorten fruit en groenten...
  • Olieflesje 0,45 L Argile Gebroken Wit
    De Olieflesje Argile Gebroken Wit Emile Henry is een keukenaccessoire waarmee je precies de...
  • Karu 12 Houten Pizzaoven 77x40x80 cm
    Met Ooni's Karu 12 houtgestookte pizzaoven kook je authentieke houtgestookte en steengebakken...
  • Koda 16 Gas Pizzaoven 60x61x35 cm
    Met Ooni's Koda 16 Gas Pizza Oven kook je authentieke steenovenpizza's in slechts 60 seconden!...
  • Geperforeerde Pizzaschep met Inklapbare Handgreep 63x32 cm
    De Gefu geperforeerde pizzaschep met inklapbare handgreep is een praktisch keukenaccessoire dat...
  • Cuoco Saccorosso Zacht Tarwemeel "00" voor Pizza en Pasta 1 kg
    De "00" zachte tarwebloem Cuoco Saccorosso voor Pizza en Pasta 1 kg van Caputo is een bijzonder...
  • Fijne harde Tarwegriesmeel voor Pasta 1 kg
    Fijn Durumtarwegriesmeel voor Pasta 1kg van Caputo, onder Italianen bekend als Semola Rimacinata,...

Vous devez être enregistré

Cliquez ici pour vous enregistrer

Ajouter un commentaire