Le chef vous propose pour la realisation

  • Lepelspatel Siliconen 30 cm Rood
    De Lepelspatel Siliconen Rood 30 cm van OXO is zeer robuust en flexibel. Perfect om de randen van...
  • RVS Mengkom met Antislipbodem 16 cm 1 l
    De De Buyer Mengkom met Antislipbodem 16 cm is een professionele kom ideaal voor het bereiden van...
  • RVS Mengkom met Antislipbodem 20 cm 2,1 l
    De De Buyer Mengkom met Antislipbodem 20 cm is een professionele kom ideaal voor het bereiden van...
  • Draadpasseerzeef Fijne Maas 16 cm
  • Gelatinepoeder Rund 200 Bloom 50 g
    Gelatinepoeder Rund Patisdécor van Cerf Dellier is een geleer- of verdikkingsmiddel dat wordt...
  • Amandelpoeder Bio 250 g
    De Amandelpoeder van Patisdecor is ideaal voor al uw deegbereidingen, zoals bitterkoekjes,...
  • Smaakstof Vanille 50 ml
    Het Smaakstof Vanille Patisdécor van Cerf Dellier is ideaal voor het op smaak brengen van uw...
  • Scala Digital Thermometer
    De Digitale Kekeunthermometer Scala van Gefu is een digitale kookthermometer die kan worden...
  • Pectine NH 125 g
    Pectine NH Patisdécor van Cerf Dellier is een geleermiddel voor confituren met een dikke textuur,...
  • Witte Chocolade Ivoor 35% Bonen Zakje 250 g
    De 35% Ivoire Valrhona witte chocolade is licht zoet en onthult aroma's van warme melk versterkt...
  • 3D-siliconenvorm Eclipse 1000
    De Eclipse 1000 Silikomart Professional 3D Mould is een taartvormige siliconen mal. Dankzij het...
  • Siliconen Bakvorm Multi Ronde Inzet
    De Silikomart Multi Ronde Inzet Bakvorm is een ideaal hulpmiddel om eenvoudig inzetstukken voor...
  • Les Pâtisseries de Mama - Gâteaux & Entremets
    Frans Versie
  • Les Pâtisseries de Mama - Tartes & Tartelettes
    Frans Versie
  • Silver 7 Conische Sauspan RVS 18 cm 1,5 L
    De Conische Sauspan RVS 18 cm 1,5 l Silver 7 van Demeyere is ideaal voor delicate gerechten zoals...
  • 3D Siliconen Mal Eclisse 180 (Eclipse 1000)
    De Silikomart 3D Siliconen Mal Eclisse 180 (voorheen Eclipse 1000) is een siliconen mal in de...

Vous devez être enregistré

Cliquez ici pour vous enregistrer

Ajouter un commentaire