Le chef vous propose pour la realisation

  • Karu 12 Houten Pizzaoven 77x40x80 cm
    Met Ooni's Karu 12 houtgestookte pizzaoven kook je authentieke houtgestookte en steengebakken...
  • Karu 16 Pizzaoven Hout 81x50x83 cm
    Met Ooni's Karu 16 houtgestookte pizzaoven kook je authentieke houtgestookte en steengebakken...
  • Koda 12 pizzaovenhoes
    Met de Ooni Koda 12 Pizzaoven Hoes bescherm je je pizzaoven als je hem niet gebruikt, maar ook om...
  • Koda 16 Gas Pizzaoven 60x61x35 cm
    Met Ooni's Koda 16 Gas Pizza Oven kook je authentieke steenovenpizza's in slechts 60 seconden!...
  • Fyra 12 Pizzaoven Houtpellets 74x39x72 cm
    Met Ooni's Fyra 12 pellet pizzaoven, kun je pizza's op het vuur bereiden dankzij een pellettank,...
  • Pizzaschep 111x32 cm
    De Boska Pizzaschep is een praktisch keukenaccessoire ontworpen om uw pizza's, quiches, brood,...
  • Pizzaschep 74x30 cm
    De Boska Pizzaschep is een praktisch keukenaccessoire ontworpen om uw pizza's, quiches, brood,...
  • Pizzasnijder RVS
  • Biologisch Madagascar Bourbon Vanille-extract 50 ml
    Norohy Biologisch Madagascar Bourbon Vanille Extract 50ml geeft alle kracht van Magagascar...
  • Nyangbo 68% Donkere Chocolade Schilfers 250 g
    Nyangbo Chocolade Schilferss is een 68% pure chocolade met een afgerond vleugje kruiden en zoete...
  • Becky Keukenwast
    De Becky Gefu Keukenwast is een ideaal keukenaccessoire voor het glazuur van taarten, het bruinen...
  • Siliconen Spatel 31,5 cm Rood
    De Siliconen Spatel Rood 31,5 cm van OXO is zeer robuust en flexibel. Perfect om de randen van al...
  • Cuoco Saccorosso Zacht Tarwemeel "00" voor Pizza en Pasta 1 kg
    De "00" zachte tarwebloem Cuoco Saccorosso voor Pizza en Pasta 1 kg van Caputo is een bijzonder...
  • Pizzeria Zacht Tarwemeel "00" voor Pizza 1 kg
    Caputo Zacht Tarwemeel "00" Pizzeria voor Pizza 1 kg, is een bijzonder zacht meel, ideaal voor...
  • Fijne harde Tarwegriesmeel voor Pasta 1 kg
    Fijn Durumtarwegriesmeel voor Pasta 1kg van Caputo, onder Italianen bekend als Semola Rimacinata,...

Vous devez être enregistré

Cliquez ici pour vous enregistrer

Ajouter un commentaire