Pure chocolade 74% Valrhona Millot heeft de kracht van zijn zure en bittere smaken en zijn tonen van fruit en cacaonibs.
De eerste 74% biologische couverturechocolade waarvan de cacao afkomstig is van één plantage in Madagaskar: Millot. Deze uitzonderlijke Grand Cru vertegenwoordigt de toewijding van 30 jaar partnerschap.
Het onthult alle aromatische kracht van zijn terroir.
De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.
Valrhona-bonencouverture en banketbakkerschocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor gebak.
Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor Millot Pure Chocolate 74% Bean Bag 250g:
Optimale toepassing: romig en ganaches
Aanbevolen toepassingen: Vormen - Tabletten - Mousse - Roomijs en sorbets
Suggesties van verenigingen van de Valrhona School:
Pure chocolade Millot 74% past bijzonder goed bij: Gegrilde maïs - Kastanje - Gegrilde amandel - Gekonfijte abrikoos - Geroosterd brood - Datum - Zwarte bes - Koffie - Donkere rum
Temperage: Gietijzer 55-58 ° C, kristallisatie 28-29 ° C, Werk bij 31-32 ° C
Kenmerken :
- minimaal 74% cacao, pure cacaoboter.
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk en ei-eiwitten, gluten en pinda's.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
Pure chocolade 74% Valrhona Millot heeft de kracht van zijn zure en bittere smaken en zijn tonen van fruit en cacaonibs.
De eerste 74% biologische couverturechocolade waarvan de cacao afkomstig is van één plantage in Madagaskar: Millot. Deze uitzonderlijke Grand Cru vertegenwoordigt de toewijding van 30 jaar partnerschap.
Het onthult alle aromatische kracht van zijn terroir.
De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.
Valrhona-bonencouverture en banketbakkerschocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor gebak.
Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor Millot Pure Chocolate 74% Bean Bag 250g:
Optimale toepassing: romig en ganaches
Aanbevolen toepassingen: Vormen - Tabletten - Mousse - Roomijs en sorbets
Suggesties van verenigingen van de Valrhona School:
Pure chocolade Millot 74% past bijzonder goed bij: Gegrilde maïs - Kastanje - Gegrilde amandel - Gekonfijte abrikoos - Geroosterd brood - Datum - Zwarte bes - Koffie - Donkere rum
Temperage: Gietijzer 55-58 ° C, kristallisatie 28-29 ° C, Werk bij 31-32 ° C
Kenmerken :
- minimaal 74% cacao, pure cacaoboter.
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk en ei-eiwitten, gluten en pinda's.