Pure chocolade 74% Valrhona Millot heeft de kracht van zijn zure en bittere smaken en zijn tonen van fruit en cacaonibs.
De eerste 74% biologische couverturechocolade waarvan de cacao afkomstig is van één plantage in Madagaskar: Millot. Deze uitzonderlijke Grand Cru vertegenwoordigt de toewijding van 30 jaar partnerschap.
Het onthult alle aromatische kracht van zijn terroir.
De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.
Valrhona-bonencouverture en banketbakkerschocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor gebak.
Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor Millot Pure Chocolate 74% Bean Bag 250g:
Optimale toepassing: romig en ganaches
Aanbevolen toepassingen: Vormen - Tabletten - Mousse - Roomijs en sorbets
Suggesties van verenigingen van de Valrhona School:
Pure chocolade Millot 74% past bijzonder goed bij: Gegrilde maïs - Kastanje - Gegrilde amandel - Gekonfijte abrikoos - Geroosterd brood - Datum - Zwarte bes - Koffie - Donkere rum
Temperage: Gietijzer 55-58 ° C, kristallisatie 28-29 ° C, Werk bij 31-32 ° C
Kenmerken :
- minimaal 74% cacao, pure cacaoboter.
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk en ei-eiwitten, gluten en pinda's.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
Pure chocolade 74% Valrhona Millot heeft de kracht van zijn zure en bittere smaken en zijn tonen van fruit en cacaonibs.
De eerste 74% biologische couverturechocolade waarvan de cacao afkomstig is van één plantage in Madagaskar: Millot. Deze uitzonderlijke Grand Cru vertegenwoordigt de toewijding van 30 jaar partnerschap.
Het onthult alle aromatische kracht van zijn terroir.
De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.
Valrhona-bonencouverture en banketbakkerschocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor gebak.
Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor Millot Pure Chocolate 74% Bean Bag 250g:
Optimale toepassing: romig en ganaches
Aanbevolen toepassingen: Vormen - Tabletten - Mousse - Roomijs en sorbets
Suggesties van verenigingen van de Valrhona School:
Pure chocolade Millot 74% past bijzonder goed bij: Gegrilde maïs - Kastanje - Gegrilde amandel - Gekonfijte abrikoos - Geroosterd brood - Datum - Zwarte bes - Koffie - Donkere rum
Temperage: Gietijzer 55-58 ° C, kristallisatie 28-29 ° C, Werk bij 31-32 ° C
Kenmerken :
- minimaal 74% cacao, pure cacaoboter.
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk en ei-eiwitten, gluten en pinda's.
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |