Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Millot Pure Chocolade 74% Biologisch Zak Bonen 250 g - Valrhona
Millot Pure Chocolade 74% Biologisch Zak Bonen 250 g - Valrhona
  • Millot Pure Chocolade 74% Biologisch Zak Bonen 250 g - Valrhona
  • Millot Pure Chocolade 74% Biologisch Zak Bonen 250 g - Valrhona

Millot Pure Chocolade 74% Biologisch Zak Bonen 250 g

Millot Pure Chocolade 74% Biologisch Zak Bonen 250 g

Pure chocolade 74% Valrhona Millot heeft de kracht van zijn zure en bittere smaken en zijn tonen van fruit en cacaonibs. De eerste 74% biologische couverturechocolade waarvan de cacao afkomstig is van één plantage in Madagaskar: Millot. Deze uitzonderlijke Grand Cru vertegenwoordigt de toewijding van 30 jaar partnerschap. Het onthult alle aromatische kracht van zijn terroir. De Grands Crus...

16,50 € / Stk

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Pure chocolade 74% Valrhona Millot heeft de kracht van zijn zure en bittere smaken en zijn tonen van fruit en cacaonibs.

De eerste 74% biologische couverturechocolade waarvan de cacao afkomstig is van één plantage in Madagaskar: Millot. Deze uitzonderlijke Grand Cru vertegenwoordigt de toewijding van 30 jaar partnerschap.

Het onthult alle aromatische kracht van zijn terroir.

De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.

Valrhona-bonencouverture en banketbakkerschocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor gebak.

Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor Millot Pure Chocolate 74% Bean Bag 250g:

Optimale toepassing: romig en ganaches
Aanbevolen toepassingen: Vormen - Tabletten - Mousse - Roomijs en sorbets

Suggesties van verenigingen van de Valrhona School:
Pure chocolade Millot 74% past bijzonder goed bij: Gegrilde maïs - Kastanje - Gegrilde amandel - Gekonfijte abrikoos - Geroosterd brood - Datum - Zwarte bes - Koffie - Donkere rum

Temperage: Gietijzer 55-58 ° C, kristallisatie 28-29 ° C, Werk bij 31-32 ° C

Kenmerken :
- minimaal 74% cacao, pure cacaoboter.
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk en ei-eiwitten, gluten en pinda's.

Schrijf uw recensie

Millot Pure Chocolade 74% Biologisch Zak Bonen 250 g

Millot Pure Chocolade 74% Biologisch Zak Bonen 250 g

Pure chocolade 74% Valrhona Millot heeft de kracht van zijn zure en bittere smaken en zijn tonen van fruit en cacaonibs.

De eerste 74% biologische couverturechocolade waarvan de cacao afkomstig is van één plantage in Madagaskar: Millot. Deze uitzonderlijke Grand Cru vertegenwoordigt de toewijding van 30 jaar partnerschap.

Het onthult alle aromatische kracht van zijn terroir.

De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.

Valrhona-bonencouverture en banketbakkerschocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor gebak.

Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor Millot Pure Chocolate 74% Bean Bag 250g:

Optimale toepassing: romig en ganaches
Aanbevolen toepassingen: Vormen - Tabletten - Mousse - Roomijs en sorbets

Suggesties van verenigingen van de Valrhona School:
Pure chocolade Millot 74% past bijzonder goed bij: Gegrilde maïs - Kastanje - Gegrilde amandel - Gekonfijte abrikoos - Geroosterd brood - Datum - Zwarte bes - Koffie - Donkere rum

Temperage: Gietijzer 55-58 ° C, kristallisatie 28-29 ° C, Werk bij 31-32 ° C

Kenmerken :
- minimaal 74% cacao, pure cacaoboter.
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk en ei-eiwitten, gluten en pinda's.