Nyangbo Chocolade Schilferss is een 68% pure chocolade met een afgerond vleugje kruiden en zoete vanille.
Ideaal voor het maken van banketcreaties zoals verrines, mousses, tiramisus maar ook uitstekende 68% warme chocolademelk.
Nyangbo kan zowel in topping, decoraties, in laagjes als in een koud of warm apparaat worden gebruikt.
De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.
Valrhona-bonencouverture en banketbakkerschocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor gebak.
Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor Nyangbo Dark Chocolade Schilfers 68% 250g:
Optimale toepassing: ijsjes en sorbets
Aanbevolen toepassingen: Tabletten - Vormen - Mousse - Coating - Romig en ganaches
Suggesties van verenigingen van de Valrhona School:
De 68% Nyangbo Dark Chocolate Shavings passen bijzonder goed bij: Banaan - Peer - Ananas - Kastanjes - Tonkaboon - Kaneel - Vanille - Biscuit - Speculoos - Honing
Kenmerken :
- 68% minimum cacao, pure cacaoboter.
- Zak met Chocolade Schilfers van 250 g
- Ingrediënten: cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk en ei-eiwitten, gluten en pinda's.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
Nyangbo Chocolade Schilferss is een 68% pure chocolade met een afgerond vleugje kruiden en zoete vanille.
Ideaal voor het maken van banketcreaties zoals verrines, mousses, tiramisus maar ook uitstekende 68% warme chocolademelk.
Nyangbo kan zowel in topping, decoraties, in laagjes als in een koud of warm apparaat worden gebruikt.
De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.
Valrhona-bonencouverture en banketbakkerschocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor gebak.
Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor Nyangbo Dark Chocolade Schilfers 68% 250g:
Optimale toepassing: ijsjes en sorbets
Aanbevolen toepassingen: Tabletten - Vormen - Mousse - Coating - Romig en ganaches
Suggesties van verenigingen van de Valrhona School:
De 68% Nyangbo Dark Chocolate Shavings passen bijzonder goed bij: Banaan - Peer - Ananas - Kastanjes - Tonkaboon - Kaneel - Vanille - Biscuit - Speculoos - Honing
Kenmerken :
- 68% minimum cacao, pure cacaoboter.
- Zak met Chocolade Schilfers van 250 g
- Ingrediënten: cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk en ei-eiwitten, gluten en pinda's.
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |