Valrhona Komuntu 80% pure chocolade heeft een bitter zintuiglijk profiel, met een houtachtig karakter en een sensatie van geroosterde nibs.
Als een reisdagboek met meerdere tussenstops, vertelt Komuntu 80% Valrhona smaken en ontmoetingen met de wereld door de vermenging van zijn cacao, waardoor een houtachtige en bittere kracht wordt onthuld, ondersteund door tonen van geroosterde nibs.
Deze uitzonderlijke Grand Cru werd gecreëerd om de 100ste verjaardag van het merk Valrhona te vieren.
De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebakcreaties die een geweldige chef-kok waardig zijn, zijn toegankelijk voor fijnproevers.
Valrhona couverture bonbons en bakbonbons zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen om te bakken.
Welke Valrhona-chocolade om te kiezen? Afhankelijk van uw recept zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden benut.
Hier zijn de beste toepassingen voor Komuntu Pure Chocolade 80% Sachet Bonen 250 g:
- Optimale toepassing: Romig en ganaches
- Aanbevolen toepassingen: Vormen – Tabletten – Mousse – IJs en sorbets
Kenmerken:
- Minimaal 80% cacao, pure cacaoboter
- Zak van 250 g
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk- en ei-eiwitten, gluten en pinda's
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
Valrhona Komuntu 80% pure chocolade heeft een bitter zintuiglijk profiel, met een houtachtig karakter en een sensatie van geroosterde nibs.
Als een reisdagboek met meerdere tussenstops, vertelt Komuntu 80% Valrhona smaken en ontmoetingen met de wereld door de vermenging van zijn cacao, waardoor een houtachtige en bittere kracht wordt onthuld, ondersteund door tonen van geroosterde nibs.
Deze uitzonderlijke Grand Cru werd gecreëerd om de 100ste verjaardag van het merk Valrhona te vieren.
De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebakcreaties die een geweldige chef-kok waardig zijn, zijn toegankelijk voor fijnproevers.
Valrhona couverture bonbons en bakbonbons zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen om te bakken.
Welke Valrhona-chocolade om te kiezen? Afhankelijk van uw recept zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden benut.
Hier zijn de beste toepassingen voor Komuntu Pure Chocolade 80% Sachet Bonen 250 g:
- Optimale toepassing: Romig en ganaches
- Aanbevolen toepassingen: Vormen – Tabletten – Mousse – IJs en sorbets
Kenmerken:
- Minimaal 80% cacao, pure cacaoboter
- Zak van 250 g
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk- en ei-eiwitten, gluten en pinda's
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |