Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Donkere Chocolade Guanaja 70% Bonen Zakje 1 kg - Valrhona
Donkere Chocolade Guanaja 70% Bonen Zakje 1 kg - Valrhona
  • Donkere Chocolade Guanaja 70% Bonen Zakje 1 kg - Valrhona
  • Donkere Chocolade Guanaja 70% Bonen Zakje 1 kg - Valrhona

Donkere Chocolade Guanaja 70% Bonen Zakje 1 kg

Donkere Chocolade Guanaja 70% Bonen Zakje 1 kg

Valrhona 70% Guanaja pure chocolade ontwikkelt de geruststellende tonen van bittere cacaonibs, de kracht en zuurgraad van Guanaja reageren op elkaar als warme en harmonieuze klanken. Een bittere en elegante chocolade! Valrhona-bonencouverture en banketchocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor het maken van gebak. Welke...

37,50 € / Stk

 

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Valrhona 70% Guanaja pure chocolade ontwikkelt de geruststellende tonen van bittere cacaonibs, de kracht en zuurgraad van Guanaja reageren op elkaar als warme en harmonieuze klanken.

Een bittere en elegante chocolade!

Valrhona-bonencouverture en banketchocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor het maken van gebak.

Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?

Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt. Hier zijn de beste toepassingen voor Guanaja Pure Chocolate 70% 1 kg Bean Bag:

Optimale toepassing: ijsjes en sorbets
Aanbevolen toepassingen: Coaten - Vormen - Tabletten - Romig en ganaches

Temperage: Gietijzer 55-58 ° C, kristallisatie 28-29 ° C, Werk bij 31-32 ° C

Kenmerken :
- minimaal 70% cacao, pure cacaoboter
- Zak van 1 kg
- Ingrediënten: cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk en ei-eiwitten, gluten en pinda's.

Schrijf uw recensie

Donkere Chocolade Guanaja 70% Bonen Zakje 1 kg

Donkere Chocolade Guanaja 70% Bonen Zakje 1 kg

Valrhona 70% Guanaja pure chocolade ontwikkelt de geruststellende tonen van bittere cacaonibs, de kracht en zuurgraad van Guanaja reageren op elkaar als warme en harmonieuze klanken.

Een bittere en elegante chocolade!

Valrhona-bonencouverture en banketchocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor het maken van gebak.

Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?

Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt. Hier zijn de beste toepassingen voor Guanaja Pure Chocolate 70% 1 kg Bean Bag:

Optimale toepassing: ijsjes en sorbets
Aanbevolen toepassingen: Coaten - Vormen - Tabletten - Romig en ganaches

Temperage: Gietijzer 55-58 ° C, kristallisatie 28-29 ° C, Werk bij 31-32 ° C

Kenmerken :
- minimaal 70% cacao, pure cacaoboter
- Zak van 1 kg
- Ingrediënten: cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk en ei-eiwitten, gluten en pinda's.