Valrhona 70% Guanaja pure chocolade ontwikkelt de geruststellende tonen van bittere cacaonibs, de kracht en zuurgraad van Guanaja reageren op elkaar als warme en harmonieuze klanken.
Een bittere en elegante chocolade!
Valrhona-bonencouverture en banketchocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor het maken van gebak.
Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt. Hier zijn de beste toepassingen voor Guanaja Pure Chocolate 70% 1 kg Bean Bag:
Optimale toepassing: ijsjes en sorbets
Aanbevolen toepassingen: Coaten - Vormen - Tabletten - Romig en ganaches
Temperage: Gietijzer 55-58 ° C, kristallisatie 28-29 ° C, Werk bij 31-32 ° C
Kenmerken :
- minimaal 70% cacao, pure cacaoboter
- Zak van 1 kg
- Ingrediënten: cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk en ei-eiwitten, gluten en pinda's.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Valrhona 70% Guanaja pure chocolade ontwikkelt de geruststellende tonen van bittere cacaonibs, de kracht en zuurgraad van Guanaja reageren op elkaar als warme en harmonieuze klanken.
Een bittere en elegante chocolade!
Valrhona-bonencouverture en banketchocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor het maken van gebak.
Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt. Hier zijn de beste toepassingen voor Guanaja Pure Chocolate 70% 1 kg Bean Bag:
Optimale toepassing: ijsjes en sorbets
Aanbevolen toepassingen: Coaten - Vormen - Tabletten - Romig en ganaches
Temperage: Gietijzer 55-58 ° C, kristallisatie 28-29 ° C, Werk bij 31-32 ° C
Kenmerken :
- minimaal 70% cacao, pure cacaoboter
- Zak van 1 kg
- Ingrediënten: cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk en ei-eiwitten, gluten en pinda's.
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |