De Jivara 40% melkchocolade Valrhona verleidt door de uitgesproken smaak van zijn cacao-tonen, met een romige toon, in harmonie met de laatste tonen van vanille en mout.
Een romige chocolade met cacaosmaak!
De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.
Valrhona-bonencouverture en banketbakkerschocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor gebak.
Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt. Hier zijn de beste toepassingen voor Jivara Milk Chocolate 40% 1 kg Bean Bag:
Optimale toepassing: romig en ganaches
Aanbevolen toepassingen: Coating - Vormen - Tabletten - Mousse - Roomijs en sorbets
Tempereren: gietijzer 45/48 ° C, kristallisatie 27/28 ° C, werken bij 29/30 ° C
Kenmerken :
- Minimaal 40% cacao, pure cacaoboter
- Zak van 1 kg
- Ingrediënten: cacaoboter, volle melkpoeder, suiker, cacaobonen, bruine suiker, natuurlijk vanille-extract, emulgator (sojalecithine), gerstemoutextract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk- en ei-eiwitten, gluten en pinda's.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
De Jivara 40% melkchocolade Valrhona verleidt door de uitgesproken smaak van zijn cacao-tonen, met een romige toon, in harmonie met de laatste tonen van vanille en mout.
Een romige chocolade met cacaosmaak!
De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.
Valrhona-bonencouverture en banketbakkerschocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor gebak.
Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt. Hier zijn de beste toepassingen voor Jivara Milk Chocolate 40% 1 kg Bean Bag:
Optimale toepassing: romig en ganaches
Aanbevolen toepassingen: Coating - Vormen - Tabletten - Mousse - Roomijs en sorbets
Tempereren: gietijzer 45/48 ° C, kristallisatie 27/28 ° C, werken bij 29/30 ° C
Kenmerken :
- Minimaal 40% cacao, pure cacaoboter
- Zak van 1 kg
- Ingrediënten: cacaoboter, volle melkpoeder, suiker, cacaobonen, bruine suiker, natuurlijk vanille-extract, emulgator (sojalecithine), gerstemoutextract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk- en ei-eiwitten, gluten en pinda's.
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |