Valrhona Donkere Chocolade Druppels geven een vleugje gulzigheid aan uw banketbereidingen. Het perfecte kleine ingrediënt om creativiteit te wekken.
Meerdere toepassingen: decoratie, ijs, brioches, muffins, koekjes, brownies, gebak ...
Kenmerken :
- 52% minimum cacao
- Ingrediënten: cacaopasta, suiker, magere cacaopoeder, emulgator: lecithine, natuurlijk vanille aroma
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
Valrhona Donkere Chocolade Druppels geven een vleugje gulzigheid aan uw banketbereidingen. Het perfecte kleine ingrediënt om creativiteit te wekken.
Meerdere toepassingen: decoratie, ijs, brioches, muffins, koekjes, brownies, gebak ...
Kenmerken :
- 52% minimum cacao
- Ingrediënten: cacaopasta, suiker, magere cacaopoeder, emulgator: lecithine, natuurlijk vanille aroma
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |