Zacht, gastronomisch en genereus: Caramelia 36% Valrhona-melkchocolade zal u verleiden met zijn romige melk en de kracht van zijn gezouten boterkaramelsmaak.
36% minimum cacao, pure cacaoboter.
De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.
Valrhona-bonencouverture en banketchocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor het maken van gebak.
Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Dit zijn de beste toepassingen voor Caramelia Milk Chocolate 36% Sachat Beans 250g:
Optimale toepassing: gieten
Aanbevolen toepassingen: tabletten - mousse - crèmes en ganaches - roomijs en sorbets
Tempereren: gietijzer 45/48 ° C, kristallisatie 27/28 ° C, werken bij 29/30 ° C
Kenmerken :
- minimaal 36% cacao, pure cacaoboter
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: suiker, cacaoboter, magere melk, karamel, wei, suiker, boter, aroma), volle melkpoeder, cacaobonen, emulgator (sojalecithine).
- Mogelijke aanwezigheid van noten, ei-eiwitten, gluten, pinda's en lupine.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
Zacht, gastronomisch en genereus: Caramelia 36% Valrhona-melkchocolade zal u verleiden met zijn romige melk en de kracht van zijn gezouten boterkaramelsmaak.
36% minimum cacao, pure cacaoboter.
De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.
Valrhona-bonencouverture en banketchocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor het maken van gebak.
Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Dit zijn de beste toepassingen voor Caramelia Milk Chocolate 36% Sachat Beans 250g:
Optimale toepassing: gieten
Aanbevolen toepassingen: tabletten - mousse - crèmes en ganaches - roomijs en sorbets
Tempereren: gietijzer 45/48 ° C, kristallisatie 27/28 ° C, werken bij 29/30 ° C
Kenmerken :
- minimaal 36% cacao, pure cacaoboter
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: suiker, cacaoboter, magere melk, karamel, wei, suiker, boter, aroma), volle melkpoeder, cacaobonen, emulgator (sojalecithine).
- Mogelijke aanwezigheid van noten, ei-eiwitten, gluten, pinda's en lupine.
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |