Dulcey 35% Valrhona blonde chocolade is de eerste blonde chocolade ter wereld met een hebzuchtige en lichtzoete smaak. Zijn smeltende textuur en intense koektonen met een vleugje fleur de sel maken het tot de lieveling van grote chef-koks en banketbakkers.
Een romige en koekchocolade!
Romig en koek!
35% minimum cacao, pure cacaoboter.
De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.
Valrhona-bonencouverture en banketchocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor het maken van gebak.
Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor Blond Dulcey 35% Chocolade Bean Bag 250 g:
Optimale toepassing: romig en ganaches
Aanbevolen toepassingen: Coating - Vormen - Tabletten - Mousse - Roomijs en sorbets
Tempereren: gietijzer 45/48 ° C, kristallisatie 26/27 ° C, werken bij 28-29 ° C
Suggesties van verenigingen van de Valrhona School:
Dulcey gaat bijzonder goed samen met ingrediënten met gastronomische tonen (karamel, koffie, hazelnoten ...) en met zuurarm geel fruit (mango, banaan, abrikoos ...)
Kenmerken :
- minimaal 35% cacao, pure cacaoboter
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, ei-eiwitten, gluten en pinda's.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
Dulcey 35% Valrhona blonde chocolade is de eerste blonde chocolade ter wereld met een hebzuchtige en lichtzoete smaak. Zijn smeltende textuur en intense koektonen met een vleugje fleur de sel maken het tot de lieveling van grote chef-koks en banketbakkers.
Een romige en koekchocolade!
Romig en koek!
35% minimum cacao, pure cacaoboter.
De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.
Valrhona-bonencouverture en banketchocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor het maken van gebak.
Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor Blond Dulcey 35% Chocolade Bean Bag 250 g:
Optimale toepassing: romig en ganaches
Aanbevolen toepassingen: Coating - Vormen - Tabletten - Mousse - Roomijs en sorbets
Tempereren: gietijzer 45/48 ° C, kristallisatie 26/27 ° C, werken bij 28-29 ° C
Suggesties van verenigingen van de Valrhona School:
Dulcey gaat bijzonder goed samen met ingrediënten met gastronomische tonen (karamel, koffie, hazelnoten ...) en met zuurarm geel fruit (mango, banaan, abrikoos ...)
Kenmerken :
- minimaal 35% cacao, pure cacaoboter
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, ei-eiwitten, gluten en pinda's.
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |