Valrhona 60% pure chocolade verleidt met zijn lichtzoete smaak, onderbroken door tonen van rijp fruit en jam.
Een zachte en uitgebalanceerde chocolade!
Oriado 60%, een huwelijk van Grands Crus: Peru en Dominicaanse Republiek. Pure, biologische en fairtrade chocolade.
Oriado gaat heel goed samen met fruit zoals bieten of citrusvruchten, of specerijen zoals sichuan of fleur de sel. Het past ook perfect bij aroma's van koffie of boekweit.
De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.
Valrhona-bonencouverture en banketchocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor het maken van gebak.
Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor Blond Dulcey 32% Chocoladeboon 250 g:
Optimale toepassing: romig en ganaches
Aanbevolen toepassingen: Coating - Vormen - Tabletten - Mousse - Roomijs en sorbets
Temperage: Gietijzer 55-58 ° C, kristallisatie 28-29 ° C, Werk bij 31-32 ° C
Kenmerken :
- 60% minimum cacao, pure cacaoboter
- Zak van 1 kg
- Ingrediënten: cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk en ei-eiwitten, gluten en pinda's.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
Valrhona 60% pure chocolade verleidt met zijn lichtzoete smaak, onderbroken door tonen van rijp fruit en jam.
Een zachte en uitgebalanceerde chocolade!
Oriado 60%, een huwelijk van Grands Crus: Peru en Dominicaanse Republiek. Pure, biologische en fairtrade chocolade.
Oriado gaat heel goed samen met fruit zoals bieten of citrusvruchten, of specerijen zoals sichuan of fleur de sel. Het past ook perfect bij aroma's van koffie of boekweit.
De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.
Valrhona-bonencouverture en banketchocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor het maken van gebak.
Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor Blond Dulcey 32% Chocoladeboon 250 g:
Optimale toepassing: romig en ganaches
Aanbevolen toepassingen: Coating - Vormen - Tabletten - Mousse - Roomijs en sorbets
Temperage: Gietijzer 55-58 ° C, kristallisatie 28-29 ° C, Werk bij 31-32 ° C
Kenmerken :
- 60% minimum cacao, pure cacaoboter
- Zak van 1 kg
- Ingrediënten: cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk en ei-eiwitten, gluten en pinda's.
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |