Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Donkere Chocolade Oriado 60% Bio Fair Trade Bonen Zakje 1 kg - Valrhona
Donkere Chocolade Oriado 60% Bio Fair Trade Bonen Zakje 1 kg - Valrhona
  • Donkere Chocolade Oriado 60% Bio Fair Trade Bonen Zakje 1 kg - Valrhona
  • Donkere Chocolade Oriado 60% Bio Fair Trade Bonen Zakje 1 kg - Valrhona

Donkere Chocolade Oriado 60% Bio Fair Trade Bonen Zakje 1 kg

Donkere Chocolade Oriado 60% Bio Fair Trade Bonen Zakje 1 kg

Valrhona 60% pure chocolade verleidt met zijn lichtzoete smaak, onderbroken door tonen van rijp fruit en jam. Een zachte en uitgebalanceerde chocolade! Oriado 60%, een huwelijk van Grands Crus: Peru en Dominicaanse Republiek. Pure, biologische en fairtrade chocolade. Oriado gaat heel goed samen met fruit zoals bieten of citrusvruchten, of specerijen zoals sichuan of fleur de sel. Het past ook...

39,50 € / Stk

 

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Valrhona 60% pure chocolade verleidt met zijn lichtzoete smaak, onderbroken door tonen van rijp fruit en jam.
Een zachte en uitgebalanceerde chocolade!

Oriado 60%, een huwelijk van Grands Crus: Peru en Dominicaanse Republiek. Pure, biologische en fairtrade chocolade.

Oriado gaat heel goed samen met fruit zoals bieten of citrusvruchten, of specerijen zoals sichuan of fleur de sel. Het past ook perfect bij aroma's van koffie of boekweit.

De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.

Valrhona-bonencouverture en banketchocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor het maken van gebak.


Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor Blond Dulcey 32% Chocoladeboon 250 g:

Optimale toepassing: romig en ganaches
Aanbevolen toepassingen: Coating - Vormen - Tabletten - Mousse - Roomijs en sorbets

Temperage: Gietijzer 55-58 ° C, kristallisatie 28-29 ° C, Werk bij 31-32 ° C

Kenmerken :
- 60% minimum cacao, pure cacaoboter
- Zak van 1 kg
- Ingrediënten: cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk en ei-eiwitten, gluten en pinda's.

Schrijf uw recensie

Donkere Chocolade Oriado 60% Bio Fair Trade Bonen Zakje 1 kg

Donkere Chocolade Oriado 60% Bio Fair Trade Bonen Zakje 1 kg

Valrhona 60% pure chocolade verleidt met zijn lichtzoete smaak, onderbroken door tonen van rijp fruit en jam.
Een zachte en uitgebalanceerde chocolade!

Oriado 60%, een huwelijk van Grands Crus: Peru en Dominicaanse Republiek. Pure, biologische en fairtrade chocolade.

Oriado gaat heel goed samen met fruit zoals bieten of citrusvruchten, of specerijen zoals sichuan of fleur de sel. Het past ook perfect bij aroma's van koffie of boekweit.

De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.

Valrhona-bonencouverture en banketchocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor het maken van gebak.


Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor Blond Dulcey 32% Chocoladeboon 250 g:

Optimale toepassing: romig en ganaches
Aanbevolen toepassingen: Coating - Vormen - Tabletten - Mousse - Roomijs en sorbets

Temperage: Gietijzer 55-58 ° C, kristallisatie 28-29 ° C, Werk bij 31-32 ° C

Kenmerken :
- 60% minimum cacao, pure cacaoboter
- Zak van 1 kg
- Ingrediënten: cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk en ei-eiwitten, gluten en pinda's.