De 35% Ivoire Valrhona witte chocolade is licht zoet en onthult aroma's van warme melk versterkt met lichte tonen van vanille.
Een romige en vanillechocolade!
De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.
Valrhona-bonencouverture en banketchocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor het maken van gebak.
Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor White Ivory Chocolate 35% 250 g Bean Bag:
Optimale toepassing: ijsjes en sorbets
Aanbevolen toepassingen: Coating - Vormen - Tabletten - Mousse - Romig en ganaches
Tempereren: Gietijzer bij 45-48 ° C, kristallisatie bij 26-27 ° C, werken bij 28-29 ° C.
Kenmerken :
- Ivoor minimaal 35% cacaoboter
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk en ei-eiwitten, gluten en pinda's.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
De 35% Ivoire Valrhona witte chocolade is licht zoet en onthult aroma's van warme melk versterkt met lichte tonen van vanille.
Een romige en vanillechocolade!
De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.
Valrhona-bonencouverture en banketchocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor het maken van gebak.
Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor White Ivory Chocolate 35% 250 g Bean Bag:
Optimale toepassing: ijsjes en sorbets
Aanbevolen toepassingen: Coating - Vormen - Tabletten - Mousse - Romig en ganaches
Tempereren: Gietijzer bij 45-48 ° C, kristallisatie bij 26-27 ° C, werken bij 28-29 ° C.
Kenmerken :
- Ivoor minimaal 35% cacaoboter
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk en ei-eiwitten, gluten en pinda's.
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |
Service et produit parfait
Parfait