Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Witte Chocolade Ivoor 35% Bonen Zakje 250 g - Valrhona
Witte Chocolade Ivoor 35% Bonen Zakje 250 g - Valrhona
  • Witte Chocolade Ivoor 35% Bonen Zakje 250 g - Valrhona
  • Witte Chocolade Ivoor 35% Bonen Zakje 250 g - Valrhona

Witte Chocolade Ivoor 35% Bonen Zakje 250 g

Witte Chocolade Ivoor 35% Bonen Zakje 250 g

De 35% Ivoire Valrhona witte chocolade is licht zoet en onthult aroma's van warme melk versterkt met lichte tonen van vanille. Een romige en vanillechocolade! De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers. Valrhona-bonencouverture en banketchocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en...

14,50 € / Stk

 

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

De 35% Ivoire Valrhona witte chocolade is licht zoet en onthult aroma's van warme melk versterkt met lichte tonen van vanille.

Een romige en vanillechocolade!

De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.

Valrhona-bonencouverture en banketchocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor het maken van gebak.

Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor White Ivory Chocolate 35% 250 g Bean Bag:

Optimale toepassing: ijsjes en sorbets
Aanbevolen toepassingen: Coating - Vormen - Tabletten - Mousse - Romig en ganaches

Tempereren: Gietijzer bij 45-48 ° C, kristallisatie bij 26-27 ° C, werken bij 28-29 ° C.

Kenmerken :
- Ivoor minimaal 35% cacaoboter
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk en ei-eiwitten, gluten en pinda's.

Kwaliteit 
04-12-2020

Service et produit parfait

Parfait

Schrijf uw recensie!

Schrijf uw recensie

Witte Chocolade Ivoor 35% Bonen Zakje 250 g

Witte Chocolade Ivoor 35% Bonen Zakje 250 g

De 35% Ivoire Valrhona witte chocolade is licht zoet en onthult aroma's van warme melk versterkt met lichte tonen van vanille.

Een romige en vanillechocolade!

De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.

Valrhona-bonencouverture en banketchocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor het maken van gebak.

Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor White Ivory Chocolate 35% 250 g Bean Bag:

Optimale toepassing: ijsjes en sorbets
Aanbevolen toepassingen: Coating - Vormen - Tabletten - Mousse - Romig en ganaches

Tempereren: Gietijzer bij 45-48 ° C, kristallisatie bij 26-27 ° C, werken bij 28-29 ° C.

Kenmerken :
- Ivoor minimaal 35% cacaoboter
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk en ei-eiwitten, gluten en pinda's.