Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Melkchocolade Jivara 40% Bonen Zakje 250 g - Valrhona
Melkchocolade Jivara 40% Bonen Zakje 250 g - Valrhona
  • Melkchocolade Jivara 40% Bonen Zakje 250 g - Valrhona
  • Melkchocolade Jivara 40% Bonen Zakje 250 g - Valrhona

Melkchocolade Jivara 40% Bonen Zakje 250 g

Melkchocolade Jivara 40% Bonen Zakje 250 g

De Jivara 40% melkchocolade Valrhona verleidt door de uitgesproken smaak van zijn cacao-tonen, met een romige toon, in harmonie met de laatste tonen van vanille en mout. Een romige chocolade met cacaosmaak! De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers. Valrhona-bonencouverture en banketbakkerschocolade zijn gemakkelijk te...

14,50 € / Stk

 

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

De Jivara 40% melkchocolade Valrhona verleidt door de uitgesproken smaak van zijn cacao-tonen, met een romige toon, in harmonie met de laatste tonen van vanille en mout.

Een romige chocolade met cacaosmaak!

De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.

Valrhona-bonencouverture en banketbakkerschocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor gebak.

Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?

Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt. Hier zijn de beste toepassingen voor Jivara Milk Chocolate 40% 250 g Bean Bag:

Optimale toepassing: romig en ganaches
Aanbevolen toepassingen: Coating - Vormen - Tabletten - Mousse - Roomijs en sorbets

Tempereren: gietijzer 45/48 ° C, kristallisatie 27/28 ° C, werken bij 29/30 ° C

Kenmerken :
- Minimaal 40% cacao, pure cacaoboter
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: cacaoboter, volle melkpoeder, suiker, cacaobonen, bruine suiker, natuurlijk vanille-extract, emulgator (sojalecithine), gerstemoutextract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk- en ei-eiwitten, gluten en pinda's.

Schrijf uw recensie

Melkchocolade Jivara 40% Bonen Zakje 250 g

Melkchocolade Jivara 40% Bonen Zakje 250 g

De Jivara 40% melkchocolade Valrhona verleidt door de uitgesproken smaak van zijn cacao-tonen, met een romige toon, in harmonie met de laatste tonen van vanille en mout.

Een romige chocolade met cacaosmaak!

De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.

Valrhona-bonencouverture en banketbakkerschocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor gebak.

Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?

Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt. Hier zijn de beste toepassingen voor Jivara Milk Chocolate 40% 250 g Bean Bag:

Optimale toepassing: romig en ganaches
Aanbevolen toepassingen: Coating - Vormen - Tabletten - Mousse - Roomijs en sorbets

Tempereren: gietijzer 45/48 ° C, kristallisatie 27/28 ° C, werken bij 29/30 ° C

Kenmerken :
- Minimaal 40% cacao, pure cacaoboter
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: cacaoboter, volle melkpoeder, suiker, cacaobonen, bruine suiker, natuurlijk vanille-extract, emulgator (sojalecithine), gerstemoutextract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk- en ei-eiwitten, gluten en pinda's.