De Origami Gevulde Chocoladereep 14x7 cm 2 stuks Patisdecor is een vorm waarmee je de Dubai chocoladereep gevuld met pistache, beroemd op TikTok, of andere gevulde repen (praliné, ganache, karamel, fruit, enz.)
Gemakkelijk te gebruiken:
De mal bestaat uit 3 delen en geeft de hoeveelheid chocolade en vulling aan die moet worden gegoten om de perfecte en regelmatige reep te creëren, een professionele chocolatier waardig!
De met origami gevulde chocoladereepvorm 14x7 cm, 2 stuks, is gemaakt van PET en garandeert een gemakkelijke loslating en glanzende chocolade.
Elke tablet heeft een mooi reliëfpatroon dat doet denken aan origami-vouwen, en bestaat uit 8 vierkanten om te breken en te delen voor een gastronomisch moment! De Origami mal bevat 2 platen, waardoor je twee tabletten tegelijk kunt maken en tijd bespaart tijdens je voorbereidingen.
Hoe chocolade tempereren?
1. Smelt de chocolade au bain-marie of in een tempereermachine
2. Giet de chocolade op een marmeren bord om af te koelen, onder voortdurend roeren met een spatel
3. Bewerk de chocolade zodra deze de voorkristallisatietemperatuur heeft bereikt (witte chocolade: tussen 28 en 29°C / melkchocolade: tussen 29 en 30°C / pure chocolade tussen 30 en 31°C)
Kenmerken:
- Materiaal: PET (polyethyleentereftalaat)
- 2 tabletten per vorm
- Afmetingen: Lengte: 140 mm x Breedte: 70 mm x Hoogte: 16 mm
- Geschikt voor vriezer
- Vaatwasserbestendig
- Niet geschikt voor de oven
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
De Origami Gevulde Chocoladereep 14x7 cm 2 stuks Patisdecor is een vorm waarmee je de Dubai chocoladereep gevuld met pistache, beroemd op TikTok, of andere gevulde repen (praliné, ganache, karamel, fruit, enz.)
Gemakkelijk te gebruiken:
De mal bestaat uit 3 delen en geeft de hoeveelheid chocolade en vulling aan die moet worden gegoten om de perfecte en regelmatige reep te creëren, een professionele chocolatier waardig!
De met origami gevulde chocoladereepvorm 14x7 cm, 2 stuks, is gemaakt van PET en garandeert een gemakkelijke loslating en glanzende chocolade.
Elke tablet heeft een mooi reliëfpatroon dat doet denken aan origami-vouwen, en bestaat uit 8 vierkanten om te breken en te delen voor een gastronomisch moment! De Origami mal bevat 2 platen, waardoor je twee tabletten tegelijk kunt maken en tijd bespaart tijdens je voorbereidingen.
Hoe chocolade tempereren?
1. Smelt de chocolade au bain-marie of in een tempereermachine
2. Giet de chocolade op een marmeren bord om af te koelen, onder voortdurend roeren met een spatel
3. Bewerk de chocolade zodra deze de voorkristallisatietemperatuur heeft bereikt (witte chocolade: tussen 28 en 29°C / melkchocolade: tussen 29 en 30°C / pure chocolade tussen 30 en 31°C)
Kenmerken:
- Materiaal: PET (polyethyleentereftalaat)
- 2 tabletten per vorm
- Afmetingen: Lengte: 140 mm x Breedte: 70 mm x Hoogte: 16 mm
- Geschikt voor vriezer
- Vaatwasserbestendig
- Niet geschikt voor de oven
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |