Bacanha Rauwe Yuzu Siroop 400 ml is een 100% natuurlijke en ambachtelijke siroop, met zoete en zure citrussmaken en een unieke citroenachtige geur.
Hoe gebruik je Yuzu Bacanha-siroop?
Het is perfect voor het maken van kleurrijke cocktails, zelfgemaakte limonade, fruitsalade, het op smaak brengen van slagroom, koekjes of taarten met een goede yuzu-citroensmaak, zonder alcohol, zodat iedereen ervan kan genieten.Yuzu Siroop kan worden gecombineerd met koude of warme dranken, alcoholen (wodka, gin, rum, tequila of sake) en niet-alcoholische dranken (frisdranken, smoothies, limonade, water of vruchtensappen) voor verrassende mengsels.
Cocktailrecept met Bacanha Rauwe Biologische Yuzu-siroop 400 ml:
4 cl jenever
2,5 cl rauwe yuzusiroop
2 cl citroensap
3 basilicumblaadjes
1 druppel Absint
1 scheutje bruisend water
Voeg gemalen ijs toe en meng in een shaker.
Wat is rauwe siroop?
Om een perfecte rauwe siroop te creëren heeft Bacanha ervoor gekozen om met gecertificeerde biologische rietsuiker te werken, daarna komt er een infusiewerk om een unieke smaak te creëren. Het merk Bacanha is voortdurend op zoek naar de perfecte balans tussen Ph, zuurgraad en suikergehalte, waardoor een rauwe siroop gegarandeerd wordt.
Functies
- Capaciteit: 400 ml (+- 20 drankjes)
- Recyclebare glazen fles
- Geconcentreerde biologische drank om te verdunnen
- Houdbaarheid na opening: 2 maanden
- Alcohol vrij
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Bacanha Rauwe Yuzu Siroop 400 ml is een 100% natuurlijke en ambachtelijke siroop, met zoete en zure citrussmaken en een unieke citroenachtige geur.
Hoe gebruik je Yuzu Bacanha-siroop?
Het is perfect voor het maken van kleurrijke cocktails, zelfgemaakte limonade, fruitsalade, het op smaak brengen van slagroom, koekjes of taarten met een goede yuzu-citroensmaak, zonder alcohol, zodat iedereen ervan kan genieten.Yuzu Siroop kan worden gecombineerd met koude of warme dranken, alcoholen (wodka, gin, rum, tequila of sake) en niet-alcoholische dranken (frisdranken, smoothies, limonade, water of vruchtensappen) voor verrassende mengsels.
Cocktailrecept met Bacanha Rauwe Biologische Yuzu-siroop 400 ml:
4 cl jenever
2,5 cl rauwe yuzusiroop
2 cl citroensap
3 basilicumblaadjes
1 druppel Absint
1 scheutje bruisend water
Voeg gemalen ijs toe en meng in een shaker.
Wat is rauwe siroop?
Om een perfecte rauwe siroop te creëren heeft Bacanha ervoor gekozen om met gecertificeerde biologische rietsuiker te werken, daarna komt er een infusiewerk om een unieke smaak te creëren. Het merk Bacanha is voortdurend op zoek naar de perfecte balans tussen Ph, zuurgraad en suikergehalte, waardoor een rauwe siroop gegarandeerd wordt.
Functies
- Capaciteit: 400 ml (+- 20 drankjes)
- Recyclebare glazen fles
- Geconcentreerde biologische drank om te verdunnen
- Houdbaarheid na opening: 2 maanden
- Alcohol vrij
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |