Bacanha Rauwe Biologische Passievruchtsiroop 400 ml is een 100% natuurlijke en ambachtelijke siroop, met tropische smaken van frisse, fruitige en pittige passievrucht.
Hoe gebruik je Bacanha Passievruchtensiroop?
Het is perfect voor het maken van je lekkerste recepten voor kleurrijke cocktails, zelfgemaakte limonade, fruitsalade, het op smaak brengen van slagroom, koekjes of cakes met de goede smaak van yuzu-citroen, zonder alcohol, zodat iedereen ervan kan genieten.Passievruchtensiroop kan gecombineerd worden met koude of warme dranken, alcoholen (wodka, gin, rum, tequila of sake) en niet-alcoholische dranken (frisdranken, mocktails, smoothies, limonade, water of sap, fruit) voor verrassende mengsels .
Alcoholvrij Cocktailrecept met Bacanha Brut Biologische Passievruchtensiroop 400 ml:
ijsblokjes
3 cl rauwe passievruchtensiroop
20 cl gebrouwen zwarte thee
Nadat je het glas met ijsblokjes hebt gevuld, giet je de siroop erbij en de thee koelt af.
Wat is rauwe siroop?
Om een perfecte rauwe siroop te creëren heeft Bacanha ervoor gekozen om met gecertificeerde biologische rietsuiker te werken, daarna komt er een infusiewerk om een unieke smaak te creëren. Het merk Bacanha is voortdurend op zoek naar de perfecte balans tussen Ph, zuurgraad en suikergehalte, waardoor een rauwe siroop gegarandeerd wordt.
Functies
- Capaciteit: 400 ml (+- 20 drankjes)
- Ingrediënten: pure biologische rietsuiker, water, natuurlijke passievruchtaroma, geconcentreerd biologisch citroensap, zuurteregelaar: citroenzuur
- Recyclebare glazen fles
- Geconcentreerde biologische drank om te verdunnen
- Houdbaarheid na opening: 2 maanden
- Alcohol vrij
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Bacanha Rauwe Biologische Passievruchtsiroop 400 ml is een 100% natuurlijke en ambachtelijke siroop, met tropische smaken van frisse, fruitige en pittige passievrucht.
Hoe gebruik je Bacanha Passievruchtensiroop?
Het is perfect voor het maken van je lekkerste recepten voor kleurrijke cocktails, zelfgemaakte limonade, fruitsalade, het op smaak brengen van slagroom, koekjes of cakes met de goede smaak van yuzu-citroen, zonder alcohol, zodat iedereen ervan kan genieten.Passievruchtensiroop kan gecombineerd worden met koude of warme dranken, alcoholen (wodka, gin, rum, tequila of sake) en niet-alcoholische dranken (frisdranken, mocktails, smoothies, limonade, water of sap, fruit) voor verrassende mengsels .
Alcoholvrij Cocktailrecept met Bacanha Brut Biologische Passievruchtensiroop 400 ml:
ijsblokjes
3 cl rauwe passievruchtensiroop
20 cl gebrouwen zwarte thee
Nadat je het glas met ijsblokjes hebt gevuld, giet je de siroop erbij en de thee koelt af.
Wat is rauwe siroop?
Om een perfecte rauwe siroop te creëren heeft Bacanha ervoor gekozen om met gecertificeerde biologische rietsuiker te werken, daarna komt er een infusiewerk om een unieke smaak te creëren. Het merk Bacanha is voortdurend op zoek naar de perfecte balans tussen Ph, zuurgraad en suikergehalte, waardoor een rauwe siroop gegarandeerd wordt.
Functies
- Capaciteit: 400 ml (+- 20 drankjes)
- Ingrediënten: pure biologische rietsuiker, water, natuurlijke passievruchtaroma, geconcentreerd biologisch citroensap, zuurteregelaar: citroenzuur
- Recyclebare glazen fles
- Geconcentreerde biologische drank om te verdunnen
- Houdbaarheid na opening: 2 maanden
- Alcohol vrij
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |