Bacanha Brut Bergamotsiroop 400 ml is een 100% natuurlijke en ambachtelijke siroop, met pittige en fruitige smaken en een unieke citroenachtige geur.
Hoe gebruik je Bacanha Bergamotsiroop?
Het is perfect voor het maken van je mooiste kleurrijke cocktailrecepten, zelfgemaakte limonade, fruitsalade, het op smaak brengen van slagroom, koekjes of taarten met een lekker pittige smaak, sorbet of ijs, zonder alcohol, zodat iedereen ervan kan profiteren.Bergamotsiroop kan gecombineerd worden met koude of warme dranken, alcoholen (wodka, gin, rum, tequila of sake) en niet-alcoholische dranken (frisdranken, mocktails, smoothies, limonade, water of vruchtensap) tot verrassende mengsels.
Cocktailrecept met biologische rauwe bergamotsiroop 400 ml Bacanha:
4 cl Rum
2 cl Grand Marnier
2 cl Brut Bergamotsiroop
2 cl mangopuree
1 citroenschil
Giet alle ingrediënten in een glas. Voeg een ijsblokje toe en meng met een lepel.
Wat is rauwe siroop?
Om een perfecte rauwe siroop te creëren, heeft Bacanha ervoor gekozen om te werken met gecertificeerde biologische rietsuiker, gevolgd door infusiewerk om een unieke smaak te creëren. Het merk Bacanha is voortdurend op zoek naar de perfecte balans tussen Ph, zuurgraad en suikergehalte, waardoor een rauwe siroop gegarandeerd wordt.
Functies
- Capaciteit: 400 ml (+- 20 drankjes)
- Ingrediënten: pure biologische rietsuiker, water, natuurlijke bergamotaroma, geconcentreerd biologisch citroensap, zuurteregelaar: citroenzuur
- Recyclebare glazen fles
- Geconcentreerde biologische drank om te verdunnen
- Houdbaarheid na opening: 2 maanden
- Alcohol vrij
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Bacanha Brut Bergamotsiroop 400 ml is een 100% natuurlijke en ambachtelijke siroop, met pittige en fruitige smaken en een unieke citroenachtige geur.
Hoe gebruik je Bacanha Bergamotsiroop?
Het is perfect voor het maken van je mooiste kleurrijke cocktailrecepten, zelfgemaakte limonade, fruitsalade, het op smaak brengen van slagroom, koekjes of taarten met een lekker pittige smaak, sorbet of ijs, zonder alcohol, zodat iedereen ervan kan profiteren.Bergamotsiroop kan gecombineerd worden met koude of warme dranken, alcoholen (wodka, gin, rum, tequila of sake) en niet-alcoholische dranken (frisdranken, mocktails, smoothies, limonade, water of vruchtensap) tot verrassende mengsels.
Cocktailrecept met biologische rauwe bergamotsiroop 400 ml Bacanha:
4 cl Rum
2 cl Grand Marnier
2 cl Brut Bergamotsiroop
2 cl mangopuree
1 citroenschil
Giet alle ingrediënten in een glas. Voeg een ijsblokje toe en meng met een lepel.
Wat is rauwe siroop?
Om een perfecte rauwe siroop te creëren, heeft Bacanha ervoor gekozen om te werken met gecertificeerde biologische rietsuiker, gevolgd door infusiewerk om een unieke smaak te creëren. Het merk Bacanha is voortdurend op zoek naar de perfecte balans tussen Ph, zuurgraad en suikergehalte, waardoor een rauwe siroop gegarandeerd wordt.
Functies
- Capaciteit: 400 ml (+- 20 drankjes)
- Ingrediënten: pure biologische rietsuiker, water, natuurlijke bergamotaroma, geconcentreerd biologisch citroensap, zuurteregelaar: citroenzuur
- Recyclebare glazen fles
- Geconcentreerde biologische drank om te verdunnen
- Houdbaarheid na opening: 2 maanden
- Alcohol vrij
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |