Bacanha Rauwe Basilicumsiroop 400 ml is een 100% natuurlijke en ambachtelijke siroop, met de natuurlijke smaken van de aromatische basilicumplant, met een zeer licht peperige geur.
Hoe gebruik je Bacanha Basilicumsiroop ?
Het is perfect voor het maken van je mooiste kleurrijke cocktailrecepten, zelfgemaakte limonade, fruitsalade, het op smaak brengen van slagroom, koekjes of taarten met een lekker pittige smaak, sorbet of ijs, zonder alcohol, zodat iedereen ervan kan profiteren.Bergamotsiroop kan gecombineerd worden met koude of warme dranken, alcoholen (wodka, gin, rum, tequila of sake) en niet-alcoholische dranken (frisdranken, mocktails, smoothies, limonade, water of vruchtensap) tot verrassende mengsels.
Cocktailrecept met biologische rauwe Basilicumsiroop 400 ml Bacanha:
2cl Brut Basilicumsiroop
1cl citroensap6cl passievruchtenpuree
2-3 druppels Tabasco-saus
Giet alle ingrediënten in een shaker met 4 ijsblokjes. Schud een paar seconden en giet het in een glas.
Wat is rauwe siroop?
Om een perfecte rauwe siroop te creëren, heeft Bacanha ervoor gekozen om te werken met gecertificeerde biologische rietsuiker, gevolgd door infusiewerk om een unieke smaak te creëren. Het merk Bacanha is voortdurend op zoek naar de perfecte balans tussen Ph, zuurgraad en suikergehalte, waardoor een rauwe siroop gegarandeerd wordt.
Functies
- Capaciteit: 400 ml (+- 20 drankjes)
- Ingrediënten: pure biologische rietsuiker, water, natuurlijke basilicumsmaak, zuurteregelaar: citroenzuur
- Recyclebare glazen fles
- Geconcentreerde biologische drank om te verdunnen
- Houdbaarheid na opening: 2 maanden
- Alcohol vrij
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Bacanha Rauwe Basilicumsiroop 400 ml is een 100% natuurlijke en ambachtelijke siroop, met de natuurlijke smaken van de aromatische basilicumplant, met een zeer licht peperige geur.
Hoe gebruik je Bacanha Basilicumsiroop ?
Het is perfect voor het maken van je mooiste kleurrijke cocktailrecepten, zelfgemaakte limonade, fruitsalade, het op smaak brengen van slagroom, koekjes of taarten met een lekker pittige smaak, sorbet of ijs, zonder alcohol, zodat iedereen ervan kan profiteren.Bergamotsiroop kan gecombineerd worden met koude of warme dranken, alcoholen (wodka, gin, rum, tequila of sake) en niet-alcoholische dranken (frisdranken, mocktails, smoothies, limonade, water of vruchtensap) tot verrassende mengsels.
Cocktailrecept met biologische rauwe Basilicumsiroop 400 ml Bacanha:
2cl Brut Basilicumsiroop
1cl citroensap6cl passievruchtenpuree
2-3 druppels Tabasco-saus
Giet alle ingrediënten in een shaker met 4 ijsblokjes. Schud een paar seconden en giet het in een glas.
Wat is rauwe siroop?
Om een perfecte rauwe siroop te creëren, heeft Bacanha ervoor gekozen om te werken met gecertificeerde biologische rietsuiker, gevolgd door infusiewerk om een unieke smaak te creëren. Het merk Bacanha is voortdurend op zoek naar de perfecte balans tussen Ph, zuurgraad en suikergehalte, waardoor een rauwe siroop gegarandeerd wordt.
Functies
- Capaciteit: 400 ml (+- 20 drankjes)
- Ingrediënten: pure biologische rietsuiker, water, natuurlijke basilicumsmaak, zuurteregelaar: citroenzuur
- Recyclebare glazen fles
- Geconcentreerde biologische drank om te verdunnen
- Houdbaarheid na opening: 2 maanden
- Alcohol vrij
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |