Bacanha Rauwe Rozemarijnsiroop 400 ml is een 100% Natuurlijke en ambachtelijke siroop, met een natuurlijke peperige geur en een karakteristieke, kruidachtige en kruidige smaak.
Hoe gebruik je Bacanha Rozemarijnsiroop ?
Het is perfect voor het maken van uw beste recepten voor kleurrijke cocktails, zelfgemaakte limonade en thee.Rozemarijnsiroop kan gecombineerd worden met koude of warme dranken, alcoholen (wodka, gin, rum, tequila of sake) en niet-alcoholische dranken (frisdranken, mocktails, smoothies, limonade, water of vruchtensap) tot verrassende mengsels. Bacanhasiroop is ook ideaal om salades en rauwe groenten op smaak te brengen en om uw vinaigrettes en geitenkazen op smaak te brengen.
Cocktailrecept met biologische rauwe rozemarijnsiroop 400 ml Bacanha:
12 cl roze grapefruitsap
3 cl rauwe rozemarijnsiroop
grapefruit-, citroen- of sinaasappelpartjes
Plaats ijsblokjes op de bodem van het glas, giet de ingrediënten erbij, te beginnen met de siroop, en meng met een cocktaillepel. Serveer goed gekoeld en garneer met een takje rozemarijn en grapefruitpartjes.
Wat is rauwe siroop?
Om een perfecte rauwe siroop te creëren, heeft Bacanha ervoor gekozen om te werken met gecertificeerde biologische rietsuiker, gevolgd door infusiewerk om een unieke smaak te creëren. Het merk Bacanha is voortdurend op zoek naar de perfecte balans tussen Ph, zuurgraad en suikergehalte, waardoor een rauwe siroop gegarandeerd wordt.
Functies
- Capaciteit: 400 ml (+- 20 drankjes)
- Ingrediënten: pure biologische rietsuiker, water, natuurlijk rozemarijnaroma, zuurteregelaar: citroenzuur
- Recyclebare glazen fles
- Geconcentreerde biologische drank om te verdunnen
- Houdbaarheid na opening: 2 maanden
- Alcohol vrij
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Bacanha Rauwe Rozemarijnsiroop 400 ml is een 100% Natuurlijke en ambachtelijke siroop, met een natuurlijke peperige geur en een karakteristieke, kruidachtige en kruidige smaak.
Hoe gebruik je Bacanha Rozemarijnsiroop ?
Het is perfect voor het maken van uw beste recepten voor kleurrijke cocktails, zelfgemaakte limonade en thee.Rozemarijnsiroop kan gecombineerd worden met koude of warme dranken, alcoholen (wodka, gin, rum, tequila of sake) en niet-alcoholische dranken (frisdranken, mocktails, smoothies, limonade, water of vruchtensap) tot verrassende mengsels. Bacanhasiroop is ook ideaal om salades en rauwe groenten op smaak te brengen en om uw vinaigrettes en geitenkazen op smaak te brengen.
Cocktailrecept met biologische rauwe rozemarijnsiroop 400 ml Bacanha:
12 cl roze grapefruitsap
3 cl rauwe rozemarijnsiroop
grapefruit-, citroen- of sinaasappelpartjes
Plaats ijsblokjes op de bodem van het glas, giet de ingrediënten erbij, te beginnen met de siroop, en meng met een cocktaillepel. Serveer goed gekoeld en garneer met een takje rozemarijn en grapefruitpartjes.
Wat is rauwe siroop?
Om een perfecte rauwe siroop te creëren, heeft Bacanha ervoor gekozen om te werken met gecertificeerde biologische rietsuiker, gevolgd door infusiewerk om een unieke smaak te creëren. Het merk Bacanha is voortdurend op zoek naar de perfecte balans tussen Ph, zuurgraad en suikergehalte, waardoor een rauwe siroop gegarandeerd wordt.
Functies
- Capaciteit: 400 ml (+- 20 drankjes)
- Ingrediënten: pure biologische rietsuiker, water, natuurlijk rozemarijnaroma, zuurteregelaar: citroenzuur
- Recyclebare glazen fles
- Geconcentreerde biologische drank om te verdunnen
- Houdbaarheid na opening: 2 maanden
- Alcohol vrij
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |