Bacanha's Pumpkin Spice Brut Siroop 400 ml is een 100% natuurlijke en ambachtelijke siroop, met de zoete en geruststellende smaken van pompoen, kaneel, gember en kruidnagel. Een pittig genot voor de herfst bij het vuur!
Hoe gebruik ik Pumpkin Spice Bacanha-siroop?
Het is perfect voor het maken van uw lekkerste recepten voor kleurrijke cocktails, zelfgemaakte limonade, fruitsalade, slagroom op smaak brengen, koekjes, speculoos of taarten, pannenkoeken en wafels, zonder alcohol, zodat iedereen ervan kan genieten.Pumpkin Spice Siroop gaat heerlijk samen met lattes, thee en thee.
Café Latte Recept met Biologische Brut Pompoenkruidensiroop 400 ml Bacanha:
2 cl rauwe pompoenkruidensiroop
1 latmelkschuim of slagroompure
chocolade om te raspen
Giet in een kopje of glas eerst de rauwe Pumpkin Spice-siroop en vervolgens de eerder bereide latte, terwijl deze nog heet is. Plaats het melkschuim voorzichtig en bestrooi met meer geraspte pure chocolade.
Wat is rauwe siroop?
Om een perfecte rauwe siroop te creëren, heeft Bacanha ervoor gekozen om te werken met gecertificeerde biologische rietsuiker, gevolgd door infusiewerk om een unieke smaak te creëren. Het merk Bacanha is voortdurend op zoek naar de perfecte balans tussen Ph, zuurgraad en suikergehalte, waardoor een rauwe siroop gegarandeerd wordt.
Functies
- Capaciteit: 400 ml (+- 20 drankjes)
- Ingrediënten: Suiker, water, aroma, geconcentreerd pompoensap, zuurteregelaar: citroenzuur, natuurlijk gemberaroma, natuurlijk biologisch kaneelaroma
- Recyclebare glazen fles
- Geconcentreerde biologische drank om te verdunnen
- Houdbaarheid na opening: 2 maanden
- Alcohol vrij
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
Bacanha's Pumpkin Spice Brut Siroop 400 ml is een 100% natuurlijke en ambachtelijke siroop, met de zoete en geruststellende smaken van pompoen, kaneel, gember en kruidnagel. Een pittig genot voor de herfst bij het vuur!
Hoe gebruik ik Pumpkin Spice Bacanha-siroop?
Het is perfect voor het maken van uw lekkerste recepten voor kleurrijke cocktails, zelfgemaakte limonade, fruitsalade, slagroom op smaak brengen, koekjes, speculoos of taarten, pannenkoeken en wafels, zonder alcohol, zodat iedereen ervan kan genieten.Pumpkin Spice Siroop gaat heerlijk samen met lattes, thee en thee.
Café Latte Recept met Biologische Brut Pompoenkruidensiroop 400 ml Bacanha:
2 cl rauwe pompoenkruidensiroop
1 latmelkschuim of slagroompure
chocolade om te raspen
Giet in een kopje of glas eerst de rauwe Pumpkin Spice-siroop en vervolgens de eerder bereide latte, terwijl deze nog heet is. Plaats het melkschuim voorzichtig en bestrooi met meer geraspte pure chocolade.
Wat is rauwe siroop?
Om een perfecte rauwe siroop te creëren, heeft Bacanha ervoor gekozen om te werken met gecertificeerde biologische rietsuiker, gevolgd door infusiewerk om een unieke smaak te creëren. Het merk Bacanha is voortdurend op zoek naar de perfecte balans tussen Ph, zuurgraad en suikergehalte, waardoor een rauwe siroop gegarandeerd wordt.
Functies
- Capaciteit: 400 ml (+- 20 drankjes)
- Ingrediënten: Suiker, water, aroma, geconcentreerd pompoensap, zuurteregelaar: citroenzuur, natuurlijk gemberaroma, natuurlijk biologisch kaneelaroma
- Recyclebare glazen fles
- Geconcentreerde biologische drank om te verdunnen
- Houdbaarheid na opening: 2 maanden
- Alcohol vrij
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |