Bacanha Biologische Rauwe Kokossiroop 400 ml is een 100% natuurlijke en ambachtelijke siroop, met natuurlijke en zoete kokossmaak en een romige smaak.
Hoe gebruik je Basil Bacanha-siroop?
Het is perfect voor het maken van uw beste melk- en koffierecepten (lattes, cappuccino's, milkshakes, enz.); kleurrijke cocktails, zelfgemaakte limonade, smoothies, fruitsalade, slagroom, koekjes of taarten, sorbet of ijs, zonder alcohol, zodat iedereen ervan kan genieten.
Kokossiroop kan gecombineerd worden met koude of warme dranken, alcoholen (wodka, gin, rum, tequila of sake) en niet-alcoholische dranken (frisdranken, mocktails, smoothies, limonade, water of vruchtensappen) voor verrassende mengsels.
Cocktailrecept met Bacanha rauwe biologische kokossiroop 400 ml:
2 cl rauwe kokossiroop
2 cl verse room
6 cl ananassap
Giet alle ingrediënten in een shaker met een paar ijsblokjes. Schud een paar seconden en giet het in een glas.
Wat is rauwe siroop?
Om een perfecte rauwe siroop te creëren, heeft Bacanha ervoor gekozen om te werken met gecertificeerde biologische rietsuiker, gevolgd door infusiewerk om een ??unieke smaak te creëren. Het merk Bacanha is voortdurend op zoek naar de perfecte balans tussen Ph, zuurgraad en suikergehalte, waardoor een rauwe siroop gegarandeerd wordt.
Functies
- Capaciteit: 400 ml (+- 20 drankjes)
- Ingrediënten: pure biologische rietsuiker, water, natuurlijke biologische kokosnootaroma, zuurteregelaar: citroenzuur
- Recyclebare glazen fles
- Geconcentreerde biologische drank om te verdunnen
- Houdbaarheid na opening: 2 maanden
- Alcohol vrij
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Bacanha Biologische Rauwe Kokossiroop 400 ml is een 100% natuurlijke en ambachtelijke siroop, met natuurlijke en zoete kokossmaak en een romige smaak.
Hoe gebruik je Basil Bacanha-siroop?
Het is perfect voor het maken van uw beste melk- en koffierecepten (lattes, cappuccino's, milkshakes, enz.); kleurrijke cocktails, zelfgemaakte limonade, smoothies, fruitsalade, slagroom, koekjes of taarten, sorbet of ijs, zonder alcohol, zodat iedereen ervan kan genieten.
Kokossiroop kan gecombineerd worden met koude of warme dranken, alcoholen (wodka, gin, rum, tequila of sake) en niet-alcoholische dranken (frisdranken, mocktails, smoothies, limonade, water of vruchtensappen) voor verrassende mengsels.
Cocktailrecept met Bacanha rauwe biologische kokossiroop 400 ml:
2 cl rauwe kokossiroop
2 cl verse room
6 cl ananassap
Giet alle ingrediënten in een shaker met een paar ijsblokjes. Schud een paar seconden en giet het in een glas.
Wat is rauwe siroop?
Om een perfecte rauwe siroop te creëren, heeft Bacanha ervoor gekozen om te werken met gecertificeerde biologische rietsuiker, gevolgd door infusiewerk om een ??unieke smaak te creëren. Het merk Bacanha is voortdurend op zoek naar de perfecte balans tussen Ph, zuurgraad en suikergehalte, waardoor een rauwe siroop gegarandeerd wordt.
Functies
- Capaciteit: 400 ml (+- 20 drankjes)
- Ingrediënten: pure biologische rietsuiker, water, natuurlijke biologische kokosnootaroma, zuurteregelaar: citroenzuur
- Recyclebare glazen fles
- Geconcentreerde biologische drank om te verdunnen
- Houdbaarheid na opening: 2 maanden
- Alcohol vrij
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien Op bestelling
close |