Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Kerst Thema Chocolade Transfer Vel
Kerst Thema Chocolade Transfer Vel
  • Kerst Thema Chocolade Transfer Vel
  • Kerst Thema Chocolade Transfer Vel

Kerst Thema Chocolade Transfer Vel

Kerst Thema Chocolade Transfer Vel

De Christmas Theme Chocolate Transfer Sheet is een vel bedekt met een dun laagje cacaoboter waarmee je prints van patronen op chocolade kunt maken. Het voedseloverdrachtvel geeft een origineel tintje om chocoladetoppings en glazuur op gebak, cakes, mousses, koekjes of Kerstlogboek te versieren. Maak indruk op uw gasten met deze eetbare kerstafbeeldingen!Hoe maak je de chocoladetransfer? De...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

2,98 € / Stk

Cataloguswaarde: 5,95 €
Slachtoffer van zijn succes. Dit product is momenteel niet beschikbaar.

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

De Christmas Theme Chocolate Transfer Sheet is een vel bedekt met een dun laagje cacaoboter waarmee je prints van patronen op chocolade kunt maken.
Het voedseloverdrachtvel geeft een origineel tintje om chocoladetoppings en glazuur op gebak, cakes, mousses, koekjes of Kerstlogboek te versieren.

Maak indruk op uw gasten met deze eetbare kerstafbeeldingen!Hoe maak je de chocoladetransfer?

De chocolade transfervorm is zeer eenvoudig in gebruik. Tempereer 100 g witte chocolade, vul de chocoladetransfertray en schraap de overtollige chocolade weg met een spatel.
Zet vervolgens een paar uur in de koelkast, zodat de decoratie op de chocolade wordt overgebracht. Als de chocolade is gezet, hoef je alleen nog maar je onderwerpen uit de vorm te halen en te versieren met chocolaatjes, repen of pralines.


Kenmerken:
- PVC blister omhuld met een dun laagje cacaoboter
- 9 eigentijdse ontwerpen met kerstthema
- Kan gebruikt worden met witte chocolade
- 100% eetbaar
- Ingrediënten: cacaoboter, cacaopoeder, kleurstof E172
- Opslag in de originele verpakking uit de buurt van licht en vochtigheid
- Glutenvrij / Lactosevrij / Veganistisch / Veganistisch / Vegetarisch

Schrijf uw recensie

Kerst Thema Chocolade Transfer Vel

Kerst Thema Chocolade Transfer Vel

De Christmas Theme Chocolate Transfer Sheet is een vel bedekt met een dun laagje cacaoboter waarmee je prints van patronen op chocolade kunt maken.
Het voedseloverdrachtvel geeft een origineel tintje om chocoladetoppings en glazuur op gebak, cakes, mousses, koekjes of Kerstlogboek te versieren.

Maak indruk op uw gasten met deze eetbare kerstafbeeldingen!Hoe maak je de chocoladetransfer?

De chocolade transfervorm is zeer eenvoudig in gebruik. Tempereer 100 g witte chocolade, vul de chocoladetransfertray en schraap de overtollige chocolade weg met een spatel.
Zet vervolgens een paar uur in de koelkast, zodat de decoratie op de chocolade wordt overgebracht. Als de chocolade is gezet, hoef je alleen nog maar je onderwerpen uit de vorm te halen en te versieren met chocolaatjes, repen of pralines.


Kenmerken:
- PVC blister omhuld met een dun laagje cacaoboter
- 9 eigentijdse ontwerpen met kerstthema
- Kan gebruikt worden met witte chocolade
- 100% eetbaar
- Ingrediënten: cacaoboter, cacaopoeder, kleurstof E172
- Opslag in de originele verpakking uit de buurt van licht en vochtigheid
- Glutenvrij / Lactosevrij / Veganistisch / Veganistisch / Vegetarisch