Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Isomalt 250 g - Scrapcooking
  • Isomalt 250 g - Scrapcooking

Isomalt 250 g

Isomalt 250 g

Isomalt Scrapcooking zorgt ervoor dat uw suikerdecoraties hun glans behouden. Gebruik advies:25 tot 50 g water voor 250 g isomalt Smelt het mengsel op laag vuur: - voor het verkrijgen van gegoten suiker: verwerk het mengsel op 160°C - om een satijnsuiker te verkrijgen: verhoog de kooktemperatuur tot 170°C - 180°C.Boven 185°C: risico op bruinverkleuring. Functies - Gewicht: 200 gram -...

8,95 € / Stk

 

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Isomalt Scrapcooking zorgt ervoor dat uw suikerdecoraties hun glans behouden.
Gebruik advies:25 tot 50 g water voor 250 g isomalt

Smelt het mengsel op laag vuur:
- voor het verkrijgen van gegoten suiker: verwerk het mengsel op 160°C
- om een satijnsuiker te verkrijgen: verhoog de kooktemperatuur tot 170°C - 180°C.Boven 185°C: risico op bruinverkleuring.

Functies
- Gewicht: 200 gram
- Hersluitbare zak
- Ga voorzichtig te werk om brandwonden te voorkomen
- Ingrediënten: Isomalt E953
- Allergenen: kan sporen bevatten van noten, gluten, eieren, melk, sesamzaad, soja, vis, sulfieten
- Bewaar uit de buurt van licht en warmte
- Sluit het sachet goed af na gebruik en neem het niet in zoals het is.
- Overmatige consumptie kan laxerende effecten veroorzaken

Schrijf uw recensie

Isomalt 250 g

Isomalt 250 g

Isomalt Scrapcooking zorgt ervoor dat uw suikerdecoraties hun glans behouden.
Gebruik advies:25 tot 50 g water voor 250 g isomalt

Smelt het mengsel op laag vuur:
- voor het verkrijgen van gegoten suiker: verwerk het mengsel op 160°C
- om een satijnsuiker te verkrijgen: verhoog de kooktemperatuur tot 170°C - 180°C.Boven 185°C: risico op bruinverkleuring.

Functies
- Gewicht: 200 gram
- Hersluitbare zak
- Ga voorzichtig te werk om brandwonden te voorkomen
- Ingrediënten: Isomalt E953
- Allergenen: kan sporen bevatten van noten, gluten, eieren, melk, sesamzaad, soja, vis, sulfieten
- Bewaar uit de buurt van licht en warmte
- Sluit het sachet goed af na gebruik en neem het niet in zoals het is.
- Overmatige consumptie kan laxerende effecten veroorzaken