Isomalt Scrapcooking zorgt ervoor dat uw suikerdecoraties hun glans behouden.
Gebruik advies:25 tot 50 g water voor 250 g isomalt
Smelt het mengsel op laag vuur:
- voor het verkrijgen van gegoten suiker: verwerk het mengsel op 160°C
- om een satijnsuiker te verkrijgen: verhoog de kooktemperatuur tot 170°C - 180°C.Boven 185°C: risico op bruinverkleuring.
Functies
- Gewicht: 200 gram
- Hersluitbare zak
- Ga voorzichtig te werk om brandwonden te voorkomen
- Ingrediënten: Isomalt E953
- Allergenen: kan sporen bevatten van noten, gluten, eieren, melk, sesamzaad, soja, vis, sulfieten
- Bewaar uit de buurt van licht en warmte
- Sluit het sachet goed af na gebruik en neem het niet in zoals het is.
- Overmatige consumptie kan laxerende effecten veroorzaken
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
Isomalt Scrapcooking zorgt ervoor dat uw suikerdecoraties hun glans behouden.
Gebruik advies:25 tot 50 g water voor 250 g isomalt
Smelt het mengsel op laag vuur:
- voor het verkrijgen van gegoten suiker: verwerk het mengsel op 160°C
- om een satijnsuiker te verkrijgen: verhoog de kooktemperatuur tot 170°C - 180°C.Boven 185°C: risico op bruinverkleuring.
Functies
- Gewicht: 200 gram
- Hersluitbare zak
- Ga voorzichtig te werk om brandwonden te voorkomen
- Ingrediënten: Isomalt E953
- Allergenen: kan sporen bevatten van noten, gluten, eieren, melk, sesamzaad, soja, vis, sulfieten
- Bewaar uit de buurt van licht en warmte
- Sluit het sachet goed af na gebruik en neem het niet in zoals het is.
- Overmatige consumptie kan laxerende effecten veroorzaken
close |