De Glucosestroop Bio van Patisdecor zorgt voor elasticiteit en kneedbaarheid bij het koken van suiker voor het maken van getrokken suiker, gepofte suiker, schietsuiker, gekookte suiker en nougatinestukken.
Het biedt ook elasticiteit tijdens de productie van ijs waardoor het gemakkelijker wordt om de ganaches te verzachten, om kristallisatie van suiker te voorkomen en chocoladefondant te brengen.
De organische glucosestroop Patisdecor wordt geproduceerd uit de hydrolyse van tarwezetmeel met behulp van natuurlijke (niet-GMO) enzymen.
Specificaties :
- Gewicht: 300 g
- Ingrediënt: glucosestroop uit de biologische landbouw
- Gebruik: maak uw hand nat voordat u een handvol zachte glucose inneemt; dit voorkomt dat hij blijft plakken
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
De Glucosestroop Bio van Patisdecor zorgt voor elasticiteit en kneedbaarheid bij het koken van suiker voor het maken van getrokken suiker, gepofte suiker, schietsuiker, gekookte suiker en nougatinestukken.
Het biedt ook elasticiteit tijdens de productie van ijs waardoor het gemakkelijker wordt om de ganaches te verzachten, om kristallisatie van suiker te voorkomen en chocoladefondant te brengen.
De organische glucosestroop Patisdecor wordt geproduceerd uit de hydrolyse van tarwezetmeel met behulp van natuurlijke (niet-GMO) enzymen.
Specificaties :
- Gewicht: 300 g
- Ingrediënt: glucosestroop uit de biologische landbouw
- Gebruik: maak uw hand nat voordat u een handvol zachte glucose inneemt; dit voorkomt dat hij blijft plakken
close |