Silikomart glucosestroop is zeer nuttig voor het maken van stukjes getrokken suiker, geblazen suiker, gietsuiker, gekookte suiker en nougatine. Glucosestroop zorgt voor elasticiteit en kneedbaarheid bij het koken van suiker of de vervaardiging van ijs.
Het helpt ook om ganaches zachter te maken.
Bij het bakken helpt glucosestroop de kristallisatie van suiker te voorkomen. Hij neemt ook chocoladefondant mee.
Kenmerken:
- Ingrediënten: glucosestroop
- Hoeveelheid: 230 g
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
Silikomart glucosestroop is zeer nuttig voor het maken van stukjes getrokken suiker, geblazen suiker, gietsuiker, gekookte suiker en nougatine. Glucosestroop zorgt voor elasticiteit en kneedbaarheid bij het koken van suiker of de vervaardiging van ijs.
Het helpt ook om ganaches zachter te maken.
Bij het bakken helpt glucosestroop de kristallisatie van suiker te voorkomen. Hij neemt ook chocoladefondant mee.
Kenmerken:
- Ingrediënten: glucosestroop
- Hoeveelheid: 230 g
close |