De Scrapcooking-vorm voor flap / empanadas in de vorm van een kerstboom 11x9 cm is de ideale koekjesvormer voor het maken van kleine zoete of hartige bladerdeegjes, voor snacks, desserts of aperitieven.
De vorm heeft de vorm van een winterwant met een sneeuwvlokpatroon in het midden en is heel gemakkelijk te gebruiken. Hiermee kun je kleine flap maken met appels, chocolade, kastanjeroom... of zelfs empanadas met rundergehakt, ham, kaas, tonijn , geitenkaas enz., voor bij het aperitief.
De vorm is ontworpen om de randen van het deeg gelijkmatig af te snijden en af te dichten, waardoor een gelijkmatig bakken en een mooie afwerking voor de feestdagen gegarandeerd worden. De mal is na gebruik eenvoudig af te wassen met heet water en is zeer eenvoudig in gebruik, zelfs voor kinderen.
Hoe gebruik je de Mal voor flap / Empanadas in de vorm van een Kerstboom 11x9 cm Scrapcooking?
Open de vorm met de snijkant en plaats deze op het bladerdeeg, druk goed aan om het deeg te snijden. Draai de vorm plat en bebloem hem, plaats de 2 stukken deeg aan elke kant en voeg slechts aan één kant een beetje vulling naar keuze toe. Sluit de mal om de pantoffel af te dichten.
Open de vorm en plaats het slofje op de bakplaat bedekt met bakpapier of een siliconenmatje.Bestrijk met eigeel en een paar druppels water, zodat de omzet mooi bruin wordt.Bak gedurende + of - 15 min op 200°C.
Kenmerken:
- Materiaal: ABS-kunststof geschikt voor contact met voedsel
- Afmetingen: 11,3 x 9,3 x 4,2 cm
- Vorm: kerstboom
- Kleur: rood
- Makkelijk te maken met kinderen
- Verzorging: handwas met warm water
- Niet oven- of vaatwasserbestendig
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
De Scrapcooking-vorm voor flap / empanadas in de vorm van een kerstboom 11x9 cm is de ideale koekjesvormer voor het maken van kleine zoete of hartige bladerdeegjes, voor snacks, desserts of aperitieven.
De vorm heeft de vorm van een winterwant met een sneeuwvlokpatroon in het midden en is heel gemakkelijk te gebruiken. Hiermee kun je kleine flap maken met appels, chocolade, kastanjeroom... of zelfs empanadas met rundergehakt, ham, kaas, tonijn , geitenkaas enz., voor bij het aperitief.
De vorm is ontworpen om de randen van het deeg gelijkmatig af te snijden en af te dichten, waardoor een gelijkmatig bakken en een mooie afwerking voor de feestdagen gegarandeerd worden. De mal is na gebruik eenvoudig af te wassen met heet water en is zeer eenvoudig in gebruik, zelfs voor kinderen.
Hoe gebruik je de Mal voor flap / Empanadas in de vorm van een Kerstboom 11x9 cm Scrapcooking?
Open de vorm met de snijkant en plaats deze op het bladerdeeg, druk goed aan om het deeg te snijden. Draai de vorm plat en bebloem hem, plaats de 2 stukken deeg aan elke kant en voeg slechts aan één kant een beetje vulling naar keuze toe. Sluit de mal om de pantoffel af te dichten.
Open de vorm en plaats het slofje op de bakplaat bedekt met bakpapier of een siliconenmatje.Bestrijk met eigeel en een paar druppels water, zodat de omzet mooi bruin wordt.Bak gedurende + of - 15 min op 200°C.
Kenmerken:
- Materiaal: ABS-kunststof geschikt voor contact met voedsel
- Afmetingen: 11,3 x 9,3 x 4,2 cm
- Vorm: kerstboom
- Kleur: rood
- Makkelijk te maken met kinderen
- Verzorging: handwas met warm water
- Niet oven- of vaatwasserbestendig
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |