De Filmrol van Rhodoïd Cerf Dellier is een rol patisserie lint van voedselkwaliteit in rhodoïd, transparant en resistent. Met dit Rhodoïdfilm kunt u uw desserts, mousses, charlottes, bavarois, ... perfect omsnoeren.
Snijd de rhodoidfilm en plaats deze in uw taartcirkel of in uw gebakraam om het uit de vorm halen te vergemakkelijken en schone randen en een perfecte afwerking te verkrijgen.
Hoe de Rhodoïd-film gebruiken?
Om een mal te bekleden van uitsteek- en garneerringen:
Snijd een strook Rhodoïd die iets langer is dan de diameter van de vorm of de te bekleden cirkel en giet dan uw bereiding. Laat het in de koelkast opstijven en verwijder de Rhodoïd-film wanneer u klaar bent om te serveren.
Voor de chocoladedecoraties:
Snijd een Rhodoïd-strook en verdeel vervolgens met een gehoekte deegspatel een dun laagje chocolade door een paar rondjes te maken.
Indien nodig kunt u de Rhodoïd vouwen tot een buis of een lint. Als de chocolade is uitgehard of gekristalliseerd, pel je de Rhodoïd voorzichtig af.
.
Kenmerken:
- Breedte: 4,5 cm (de standaard hoogte van een deegcirkel of een dessertframe)
- Lengte: 5 meter
- Ga niet in de oven
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
De Filmrol van Rhodoïd Cerf Dellier is een rol patisserie lint van voedselkwaliteit in rhodoïd, transparant en resistent. Met dit Rhodoïdfilm kunt u uw desserts, mousses, charlottes, bavarois, ... perfect omsnoeren.
Snijd de rhodoidfilm en plaats deze in uw taartcirkel of in uw gebakraam om het uit de vorm halen te vergemakkelijken en schone randen en een perfecte afwerking te verkrijgen.
Hoe de Rhodoïd-film gebruiken?
Om een mal te bekleden van uitsteek- en garneerringen:
Snijd een strook Rhodoïd die iets langer is dan de diameter van de vorm of de te bekleden cirkel en giet dan uw bereiding. Laat het in de koelkast opstijven en verwijder de Rhodoïd-film wanneer u klaar bent om te serveren.
Voor de chocoladedecoraties:
Snijd een Rhodoïd-strook en verdeel vervolgens met een gehoekte deegspatel een dun laagje chocolade door een paar rondjes te maken.
Indien nodig kunt u de Rhodoïd vouwen tot een buis of een lint. Als de chocolade is uitgehard of gekristalliseerd, pel je de Rhodoïd voorzichtig af.
.
Kenmerken:
- Breedte: 4,5 cm (de standaard hoogte van een deegcirkel of een dessertframe)
- Lengte: 5 meter
- Ga niet in de oven
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |