Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Specilaties 5 Teppanyaki Plancha 39x27 cm 5 Ply - Demeyere
Specilaties 5 Teppanyaki Plancha 39x27 cm 5 Ply - Demeyere
Specilaties 5 Teppanyaki Plancha 39x27 cm 5 Ply - Demeyere
Specilaties 5 Teppanyaki Plancha 39x27 cm 5 Ply - Demeyere
  • Specilaties 5 Teppanyaki Plancha 39x27 cm 5 Ply - Demeyere
  • Specilaties 5 Teppanyaki Plancha 39x27 cm 5 Ply - Demeyere
  • Specilaties 5 Teppanyaki Plancha 39x27 cm 5 Ply - Demeyere
  • Specilaties 5 Teppanyaki Plancha 39x27 cm 5 Ply - Demeyere

Specilaties 5 Teppanyaki Plancha 39x27 cm 5 Ply

Specilaties 5 Teppanyaki Plancha 39x27 cm 5 Ply

Grotere stukken vlees of vis of grotere hoeveelheden voedsel bak je best op de teppanyaki/plancha. Zet de plaat op twee vuren van het fornuis of in de oven. Zo bereid je bijvoorbeeld heerlijke ‘gamba’s à la plancha’ of bak je meerdere steaks, zeetongen, groenten, kleine hapjes enz. De teppanyaki/plancha zijn gemaakt van een 7-lagenmateriaal tot aan de rand van 4 mm dikte voor een gelijkmatige...

229,00 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Grotere stukken vlees of vis of grotere hoeveelheden voedsel bak je best op de teppanyaki/plancha. Zet de plaat op twee vuren van het fornuis of in de oven. Zo bereid je bijvoorbeeld heerlijke ‘gamba’s à la plancha’ of bak je meerdere steaks, zeetongen, groenten, kleine hapjes enz.

De teppanyaki/plancha zijn gemaakt van een 7-lagenmateriaal tot aan de rand van 4 mm dikte voor een gelijkmatige warmtespreiding over het volledige oppervlak.

Schrijf uw recensie

Specilaties 5 Teppanyaki Plancha 39x27 cm 5 Ply

Specilaties 5 Teppanyaki Plancha 39x27 cm 5 Ply

Grotere stukken vlees of vis of grotere hoeveelheden voedsel bak je best op de teppanyaki/plancha. Zet de plaat op twee vuren van het fornuis of in de oven. Zo bereid je bijvoorbeeld heerlijke ‘gamba’s à la plancha’ of bak je meerdere steaks, zeetongen, groenten, kleine hapjes enz.

De teppanyaki/plancha zijn gemaakt van een 7-lagenmateriaal tot aan de rand van 4 mm dikte voor een gelijkmatige warmtespreiding over het volledige oppervlak.