Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Passeerzeef 20 cm met 4 schijven - Kuchenprofi
Passeerzeef 20 cm met 4 schijven - Kuchenprofi
Passeerzeef 20 cm met 4 schijven - Kuchenprofi
  • Passeerzeef 20 cm met 4 schijven - Kuchenprofi
  • Passeerzeef 20 cm met 4 schijven - Kuchenprofi
  • Passeerzeef 20 cm met 4 schijven - Kuchenprofi

Passeerzeef 20 cm met 4 schijven

Passeerzeef 20 cm met 4 schijven

De groentenmolen 'passe-vite' is een veelzijdige klassieker die ook in de hedendaagse keuken onmisbaar geworden is.Met deze roerzeef is het mogelijk grote hoeveelheden fruit, groenten en aardappelen in een handomzwaai om te toveren tot gelei, sauzen, soepen en puree.Pureren en malen van fruit en groenten terwijl het vel, de zaadjes en vezels apart gescheiden worden. Deze passe-vite is ge...

77,95 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

De groentenmolen 'passe-vite' is een veelzijdige klassieker die ook in de hedendaagse keuken onmisbaar geworden is.
Met deze roerzeef is het mogelijk grote hoeveelheden fruit, groenten en aardappelen in een handomzwaai om te toveren tot gelei, sauzen, soepen en puree.

Pureren en malen van fruit en groenten terwijl het vel, de zaadjes en vezels apart gescheiden worden.
Deze passe-vite is gemaakt van 18/10 inox en zijn bijgevolg vaatwasbestendig en makkelijk in onderhoud.

Roestvrij: inox 18/10
Professioneel materiaal
Robust
Gemakkelijk in elkaar te steken
Makkelijk te reinigen, vaatwasbestand
4 Schijven inbegrepen: 1,3mm, 2mm, 3mm en 5mm
Diameter: 20 cm

Schrijf uw recensie

Passeerzeef 20 cm met 4 schijven

Passeerzeef 20 cm met 4 schijven

De groentenmolen 'passe-vite' is een veelzijdige klassieker die ook in de hedendaagse keuken onmisbaar geworden is.Met deze roerzeef is het mogelijk grote hoeveelheden fruit, groenten en aardappelen in een handomzwaai om te toveren tot gelei, sauzen, soepen en puree.Pureren en malen van fruit en groenten terwijl het vel, de zaadjes en vezels apart gescheiden worden. Deze passe-vite is ge...