Rustichella d'Abruzzo Spaghetti Pasta 500 g is een traditionele Italiaanse ambachtelijke pasta, van uitzonderlijke kwaliteit en gewaardeerd door chef-koks. Een grote klassieker uit de Italiaanse keuken, hun formaat past perfect bij lichte tomatensauzen, aglio-olio-peperoncino of sauzen op basis van olie en boter, maar ook bij fijngehakte groenten en kruiden.
Rustichella d'Abruzzo is een Italiaans merk van ambachtelijke pasta van hoge kwaliteit, gelegen in de regio Abruzzo in Italië. Dit familiebedrijf, opgericht in 1924, zet de traditie van het maken van pasta voort met een passie voor kwaliteitsingrediënten en respect voor ambachtelijke productiemethoden.Rustichella d'Abruzzo hecht veel belang aan de kwaliteit van de ingrediënten.
De pasta is gemaakt van premium harde tarwegriesmeel en zuiver water uit de bergen van de Abruzzen. De pasta wordt langzaam bij lage temperaturen gedroogd, een proces dat tot wel 50 uur kan duren. Door deze langzame droging blijven de textuur, smaak en voedingskwaliteiten van de pasta behouden.
Kenmerken:
- Spaghetti-
Ingrediënten: griesmeel van harde tarwe, water
- Kooktijd: 9-11 minuten
- Gewicht: 500 gram
- Gemaakt in Italië
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
Rustichella d'Abruzzo Spaghetti Pasta 500 g is een traditionele Italiaanse ambachtelijke pasta, van uitzonderlijke kwaliteit en gewaardeerd door chef-koks. Een grote klassieker uit de Italiaanse keuken, hun formaat past perfect bij lichte tomatensauzen, aglio-olio-peperoncino of sauzen op basis van olie en boter, maar ook bij fijngehakte groenten en kruiden.
Rustichella d'Abruzzo is een Italiaans merk van ambachtelijke pasta van hoge kwaliteit, gelegen in de regio Abruzzo in Italië. Dit familiebedrijf, opgericht in 1924, zet de traditie van het maken van pasta voort met een passie voor kwaliteitsingrediënten en respect voor ambachtelijke productiemethoden.Rustichella d'Abruzzo hecht veel belang aan de kwaliteit van de ingrediënten.
De pasta is gemaakt van premium harde tarwegriesmeel en zuiver water uit de bergen van de Abruzzen. De pasta wordt langzaam bij lage temperaturen gedroogd, een proces dat tot wel 50 uur kan duren. Door deze langzame droging blijven de textuur, smaak en voedingskwaliteiten van de pasta behouden.
Kenmerken:
- Spaghetti-
Ingrediënten: griesmeel van harde tarwe, water
- Kooktijd: 9-11 minuten
- Gewicht: 500 gram
- Gemaakt in Italië
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |