Trofie 250 g Rustichella d'Abruzzo pasta is een traditionele Italiaanse ambachtelijke pasta, van uitzonderlijke kwaliteit en gewaardeerd door chef-koks. Trofie, een grote klassieker uit de Italiaanse keuken, is een kleine, handgerolde pasta van Ligurische oorsprong. Ze passen perfect bij pesto, lichte tomatensauzen of zelfs groenten.
Rustichella d'Abruzzo is een Italiaans merk van ambachtelijke pasta van hoge kwaliteit, gelegen in de regio Abruzzo in Italië. Dit familiebedrijf, opgericht in 1924, zet de traditie van het maken van pasta voort met een passie voor kwaliteitsingrediënten en respect voor ambachtelijke productiemethoden.Rustichella d'Abruzzo hecht veel belang aan de kwaliteit van de ingrediënten.
De pasta is gemaakt van premium harde tarwegriesmeel en zuiver water uit de bergen van de Abruzzen. De pasta wordt langzaam bij lage temperaturen gedroogd, een proces dat tot wel 50 uur kan duren. Door deze langzame droging blijven de textuur, smaak en voedingskwaliteiten van de pasta behouden.
Kenmerken:
- Trofee
- Ingrediënten: griesmeel van harde tarwe, water
- Kooktijd: 12-14 minuten
- Gewicht: 250 gram
- Gemaakt in Italië
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Trofie 250 g Rustichella d'Abruzzo pasta is een traditionele Italiaanse ambachtelijke pasta, van uitzonderlijke kwaliteit en gewaardeerd door chef-koks. Trofie, een grote klassieker uit de Italiaanse keuken, is een kleine, handgerolde pasta van Ligurische oorsprong. Ze passen perfect bij pesto, lichte tomatensauzen of zelfs groenten.
Rustichella d'Abruzzo is een Italiaans merk van ambachtelijke pasta van hoge kwaliteit, gelegen in de regio Abruzzo in Italië. Dit familiebedrijf, opgericht in 1924, zet de traditie van het maken van pasta voort met een passie voor kwaliteitsingrediënten en respect voor ambachtelijke productiemethoden.Rustichella d'Abruzzo hecht veel belang aan de kwaliteit van de ingrediënten.
De pasta is gemaakt van premium harde tarwegriesmeel en zuiver water uit de bergen van de Abruzzen. De pasta wordt langzaam bij lage temperaturen gedroogd, een proces dat tot wel 50 uur kan duren. Door deze langzame droging blijven de textuur, smaak en voedingskwaliteiten van de pasta behouden.
Kenmerken:
- Trofee
- Ingrediënten: griesmeel van harde tarwe, water
- Kooktijd: 12-14 minuten
- Gewicht: 250 gram
- Gemaakt in Italië
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien Op bestelling
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |