De KAI Shun Classic Snijmes 22 cm is perfect om je eten fijn te snijden!
Inderdaad, de KAI Shun Classic-messen zijn bedoeld voor de elite van chef-koks, maar ook voor liefhebbers van hoogwaardige Japanse messen!
Het lemmet van dit mes is bijzonder scherp door de kwaliteit van het gebruikte staal en het 32-laags damastproces (het mengen van lagen hard en zacht staal waardoor het lemmet hard en flexibel is).
Bovendien zorgt de VGMAX-stalen kern (specifieke samenstelling geconcentreerd in koolstof en kobalt) voor duurzaamheid in de loop van de tijd en zal deze bijzonder verhoogde corrosiebestendigheid ontwikkelen.
Het lemmet is ook bewerkt en gevormd om een convexe snede te verkrijgen, om vervolgens met de hand te slijpen, wat een opmerkelijke snede oplevert. Bovendien bereikt het een sterkte van ongeveer 61 HRC op de schaal van Rockwell, waardoor je hem minder vaak hoeft te slijpen.
Het pakkahandvat is een materiaal gemaakt van samengeperst hout en hars. Het is gegarandeerd antibacterieel, bestand tegen temperatuurschommelingen en waterbestendig. Ook is de specifieke "D" -vorm aangepast om perfect bij uw hand te passen, wat u ergonomie en minder vermoeidheid bij langdurig gebruik biedt. Bovendien vertegenwoordigt het de ideale mix tussen authenticiteit, met zijn donkere hout, en bruikbaarheid, waarbij zijn hars zijn hygiënische aspect ontwikkelt.
Ten slotte kunnen we de verfijnde en elegante esthetiek opmerken, met zijn unieke korrel. Het wordt bijna een kunstwerk, net als de katana's van de samurai waarvan het de waardige afstammeling is!
Damaststalen lemmet 22 cm hardheid 61 + -1 HRC
32-laags damast en VGMAX-kern: hoge sterkte
Handslijpen met bolle snede
Ergonomische en uitgebalanceerde handgreep van pakka om vermoeidheid te verminderen
Gemaakt in Japan
Référentie : DM 0704
Wij raden het gebruik van de vaatwasser voor alle Japanse messen sterk af.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
De KAI Shun Classic Snijmes 22 cm is perfect om je eten fijn te snijden!
Inderdaad, de KAI Shun Classic-messen zijn bedoeld voor de elite van chef-koks, maar ook voor liefhebbers van hoogwaardige Japanse messen!
Het lemmet van dit mes is bijzonder scherp door de kwaliteit van het gebruikte staal en het 32-laags damastproces (het mengen van lagen hard en zacht staal waardoor het lemmet hard en flexibel is).
Bovendien zorgt de VGMAX-stalen kern (specifieke samenstelling geconcentreerd in koolstof en kobalt) voor duurzaamheid in de loop van de tijd en zal deze bijzonder verhoogde corrosiebestendigheid ontwikkelen.
Het lemmet is ook bewerkt en gevormd om een convexe snede te verkrijgen, om vervolgens met de hand te slijpen, wat een opmerkelijke snede oplevert. Bovendien bereikt het een sterkte van ongeveer 61 HRC op de schaal van Rockwell, waardoor je hem minder vaak hoeft te slijpen.
Het pakkahandvat is een materiaal gemaakt van samengeperst hout en hars. Het is gegarandeerd antibacterieel, bestand tegen temperatuurschommelingen en waterbestendig. Ook is de specifieke "D" -vorm aangepast om perfect bij uw hand te passen, wat u ergonomie en minder vermoeidheid bij langdurig gebruik biedt. Bovendien vertegenwoordigt het de ideale mix tussen authenticiteit, met zijn donkere hout, en bruikbaarheid, waarbij zijn hars zijn hygiënische aspect ontwikkelt.
Ten slotte kunnen we de verfijnde en elegante esthetiek opmerken, met zijn unieke korrel. Het wordt bijna een kunstwerk, net als de katana's van de samurai waarvan het de waardige afstammeling is!
Damaststalen lemmet 22 cm hardheid 61 + -1 HRC
32-laags damast en VGMAX-kern: hoge sterkte
Handslijpen met bolle snede
Ergonomische en uitgebalanceerde handgreep van pakka om vermoeidheid te verminderen
Gemaakt in Japan
Référentie : DM 0704
Wij raden het gebruik van de vaatwasser voor alle Japanse messen sterk af.
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |