De Kai Shun Classic Hakmes 17,5 cm is een ideaal Japans mes voor je bezuinigingen! Dit Shun slagersmes heeft een dikker lemmet dan damaststalen messen. De Shun Couteau Cleaver wordt daarom aanbevolen voor het hakken van grotere producten zoals vlees met been, spareribs, kip of zelfs pompoen.
De Shun Classic-serie combineert de eeuwenoude kunst van het smeden van Japanse samoeraizwaarden met moderne en geavanceerde productieprocessen van onze tijd. Zo krijgen we een serie damastmessen van een extreem hoog kwaliteitsniveau, gemaakt tot in de kleinste details en met een zeer scherp lemmet. De messen zijn hierdoor perfect geschikt voor professioneel gebruik.
Shun Classic-lemmeten zien er erg goed uit door hun halfglanzende patroon, kenmerkend voor 32-laags damaststaal (het mengen van lagen hard en zacht staal wat het lemmet hardheid en flexibiliteit geeft). Gecombineerd met de elegante en dunne conische handgreep van zwart pakkahout, krijgen we een esthetisch concept dat voldoet aan de basiseisen op het gebied van kwaliteit en functie.
Inderdaad, de KAI Shun Classic-messen zijn bedoeld voor de elite van chef-koks, maar ook voor liefhebbers van Japanse messen van hoge kwaliteit!
De kern van VGMAX-staal (specifieke samenstelling geconcentreerd in koolstof en kobalt) zorgt ook voor duurzaamheid in de loop van de tijd en zal een bijzonder verhoogde weerstand tegen corrosie ontwikkelen.
Het lemmet van de Shun Knife Cleaver 17,5 cm is ook bewerkt en gevormd om een convexe snede te verkrijgen, om vervolgens met de hand te slijpen, wat je een opmerkelijke snede oplevert. Bovendien bereikt het een sterkte van ongeveer 61 HRC op de schaal van Rockwell, waardoor je hem minder vaak hoeft te slijpen.
Het pakkahandvat is een materiaal gemaakt van samengeperst hout en hars. Het is gegarandeerd antibacterieel, bestand tegen temperatuurschommelingen en waterbestendig. Ook is de specifieke "D" -vorm aangepast om perfect bij uw hand te passen, wat u ergonomie en minder vermoeidheid bij langdurig gebruik biedt. Bovendien vertegenwoordigt het de ideale mix tussen authenticiteit, met zijn donkere hout, en bruikbaarheid, waarbij zijn hars zijn hygiënische aspect ontwikkelt.
Ten slotte kunnen we de verfijnde en elegante esthetiek opmerken, met zijn unieke korrel. Het wordt bijna een kunstwerk, net als de katana's van de samoerai waarvan hij de waardige afstammeling is!
Kenmerken :
- Damaststalen lemmet 17,5 cm hardheid 61 + -1 HRC
- Handvat 12,2 cm
- AUS8A staal
- Handgemaakt slijpen met bolle snede
- Ergonomische en uitgebalanceerde handgreep van pakka om vermoeidheid te verminderen
- Gemaakt in Japan
- Référentie : DM 0767
Wij raden ten zeerste af om voor alle Japanse messen de vaatwasser te gebruiken.
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
De Kai Shun Classic Hakmes 17,5 cm is een ideaal Japans mes voor je bezuinigingen! Dit Shun slagersmes heeft een dikker lemmet dan damaststalen messen. De Shun Couteau Cleaver wordt daarom aanbevolen voor het hakken van grotere producten zoals vlees met been, spareribs, kip of zelfs pompoen.
De Shun Classic-serie combineert de eeuwenoude kunst van het smeden van Japanse samoeraizwaarden met moderne en geavanceerde productieprocessen van onze tijd. Zo krijgen we een serie damastmessen van een extreem hoog kwaliteitsniveau, gemaakt tot in de kleinste details en met een zeer scherp lemmet. De messen zijn hierdoor perfect geschikt voor professioneel gebruik.
Shun Classic-lemmeten zien er erg goed uit door hun halfglanzende patroon, kenmerkend voor 32-laags damaststaal (het mengen van lagen hard en zacht staal wat het lemmet hardheid en flexibiliteit geeft). Gecombineerd met de elegante en dunne conische handgreep van zwart pakkahout, krijgen we een esthetisch concept dat voldoet aan de basiseisen op het gebied van kwaliteit en functie.
Inderdaad, de KAI Shun Classic-messen zijn bedoeld voor de elite van chef-koks, maar ook voor liefhebbers van Japanse messen van hoge kwaliteit!
De kern van VGMAX-staal (specifieke samenstelling geconcentreerd in koolstof en kobalt) zorgt ook voor duurzaamheid in de loop van de tijd en zal een bijzonder verhoogde weerstand tegen corrosie ontwikkelen.
Het lemmet van de Shun Knife Cleaver 17,5 cm is ook bewerkt en gevormd om een convexe snede te verkrijgen, om vervolgens met de hand te slijpen, wat je een opmerkelijke snede oplevert. Bovendien bereikt het een sterkte van ongeveer 61 HRC op de schaal van Rockwell, waardoor je hem minder vaak hoeft te slijpen.
Het pakkahandvat is een materiaal gemaakt van samengeperst hout en hars. Het is gegarandeerd antibacterieel, bestand tegen temperatuurschommelingen en waterbestendig. Ook is de specifieke "D" -vorm aangepast om perfect bij uw hand te passen, wat u ergonomie en minder vermoeidheid bij langdurig gebruik biedt. Bovendien vertegenwoordigt het de ideale mix tussen authenticiteit, met zijn donkere hout, en bruikbaarheid, waarbij zijn hars zijn hygiënische aspect ontwikkelt.
Ten slotte kunnen we de verfijnde en elegante esthetiek opmerken, met zijn unieke korrel. Het wordt bijna een kunstwerk, net als de katana's van de samoerai waarvan hij de waardige afstammeling is!
Kenmerken :
- Damaststalen lemmet 17,5 cm hardheid 61 + -1 HRC
- Handvat 12,2 cm
- AUS8A staal
- Handgemaakt slijpen met bolle snede
- Ergonomische en uitgebalanceerde handgreep van pakka om vermoeidheid te verminderen
- Gemaakt in Japan
- Référentie : DM 0767
Wij raden ten zeerste af om voor alle Japanse messen de vaatwasser te gebruiken.
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
Zien In voorraad
close |